Puca od ponosa!

Maja Šuput objavila je presladak video u kojem je otkrila što njezin sinčić Bloom radi sa samo godinu i pol dana!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput, Bloom i Nenad Tatarinov Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na profilu na Instagramu objavila je video sinčića Blooma u kojem se pohvalila da jednoipolgodišnji dječak već uči engleski.

Pjevačica Maja Šuput uživa u majčinstvu i bilježi sve važne trenutke u životu sinčića Blooma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput vidimo duplo! Maleni Bloom sve je sličniji mami Maji, sada imaju čak i jednake frizure: "Copy-paste!"

Tako je sada u pričama na svojem profilu na Instagramu otkrila da jednoipolgodišnji dječak već uči engleski, a objavila je i njegov presladak video iz školice za strane jezike.

"Jesi ti došao na svoj sat engleskoga? Je li ti se sviđa tu? Di ti je ekipa?" upitala ga je u videu, a Blooom joj je odgovorio širokim osmijehom.

Šuput je nedavno otkrila i da njezin sinčić ima poseban tretman na snimanju showa "Supertalent", u kojem je ona članica žirija. Objavila je njegovu fotografiju na kojoj u backstageu sjedi na stolici sa svojim imenom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Blooma obožava i njezina kolegica iz showa, operna diva Martina Tomčić, a Maja je jednom prilikom objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov sina su dobili u ožujku prošle godine i pjevačici je Bloom jedino dijete. Dječak je s roditeljima već proputovao brojne zemlje, a brzo je postao i glavna zvijezda Majina Instagrama.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 1 +12 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Celebrity Suprugu Matea Kovačića zbog promjene izgleda uspoređuju s legendarnim seks-simbolom, a svi se slažu i da nikad nije bila ljepša!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene