Nije skidala osmijeh s lica

Lepa Brena na važnu prigodu u njenom životu stigla u prisustvu Djeda Božićnjaka koji je nosio neobičan poklon!

Lepa Brena i suprug - 2 Lepa Brena i suprug - 2 Antonio Ahel/ATAImages 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i suprug - 6 Lepa Brena i suprug - 5 Lepa Brena i suprug - 4 Lepa Brena i suprug - 3 Lepa Brena i suprug - 1 Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 1 +22 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena nakon dugo vremena pojavila se u javnosti sa svojim suprugom Slobodanom Živojinovićem, pažnju ukrao svjetlucavi sako i velike naočale.

Lepa Brena nakon dugo se vremena pojavila u javnosti sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Jedan od najpoznatijih parova na estradi pozirao je pred okupljenim fotografima na otvaranju trgovine najlonkama koju je otvorila Lepa Brena. Veliku pažnju ukrao je Djed Mraz koji je stigao s njima, a u rukama je držao pletenu košaru u kojoj su se nalazili ananasi.

Brena je, doslovno rečeno, zasjala u svjetlucavom sakou koji je kombinirala na svjetlo plave traperice, a oči je sakrila velikim crnim sunčanim naočalama.
Slobodan je zadržao klasičan izgled te odjenuo crnu košulju i traperice te se nije odvajao od svoje voljene.

Inače, Lepa Brena i Boba zajedno su od 1987. godine i imaju dva sina Viktora i Stefana. Svoje sinove Lepa Brena neizmjerno voli, a upravo sa Stefanom prošla je najveći strah i patnju koju neki roditelj može doživjeti. Stefana su kao osmogodišnjeg dječaka oteli prije 22 godine. Maleni Stefan tad je otet ispred obiteljske kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu kad je otpratio majku do frizera koji se nalazio u susjedstvu. Potom se vratio kući po role, a dok je bio sam, otmičari su iskoristili situaciju i Breni priuštili niz neprospavanih noći.

Od Brene i Slobodana otmičari su tražili otkupninu od dva i pol milijuna njemačkih maraka, a sve su javili u groznom pismu, koje je, između ostaloga, govorilo i da će Stefana pronaći mrtvog ako ne predaju novac.

Brena i njezin suprug otmicu nisu prijavili jer su se bojali za život djeteta, a ni dandanas ne zna se tko stoji iza otmice Stefana, iako se prošle godine šuškalo da je obitelj otkrila tko je kriv.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Stjepan Hauser Stjepan Hauser s roditeljima In Magazin: 2 cellos - 7 +7 In Magazin: 2 cellos - 6 Celebrity Stjepan Hauser pokušao biti romantičan pa postao meta ismijavanja: ''Mene je blam u njegovo ime!''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +34 Danica Šuput inMagazin Maja Šuput otkrila egzotičnu lokaciju na koju uskoro putuje i gasi telefon: "A i Bloom je baš rekao da bi tamo, pa ajde!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene