Opa!

Brena u ultrakratkoj haljini izbacila vitke noge, i u sedmom desetljeću njima osvaja na prvi pogled!

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 9 Lepa Brena - 8 +20 Lepa Brena - 7 Galerija

Lepa Brena pokazala je vitke noge u kratkoj haljini koju je odabrala za jedan od koncerata u sklopu svoje turneje SAD-om.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, legendarna Lepa Brena ovih dana nalazi se na turneji SAD-om u sklopu koje održava koncerte za svoje daleke obožavatelje, a za koje se traži karta više.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

62-godišnja Brena tako je na svom profilu na Instagramu objavila video i fotografije s koncerta u New Jerseyju na kojem je zablistala u ultrakratkoj haljini, a u kojoj su do izražaja došle najviše došle njezine duge, vitke noge kojima osvaja i u sedmom desetljeću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Nevjerojatna si, Brena", "Jedna i jedina, kraljica", "Predivna si", "Divno biće... Za slušati, za gledati. Pristojna, nježna, draga. Volimo te Breno", "Predivna žena", neke su od pohvala koje je dobila u komentarima.

Brena je nedavno svoj novac uložila u pametnu investiciju, te je osmislila vlasti brend pod nazivom "Lady B" koji je postao prava atrakcija i izvan granica Srbije. Kako piše Kurir. rs, Brena je dobila vrhunsku ponudu od Amerikanaca za suradnju. Za prvi ugovor koji bi vrijedio godinu dana, SAD je spreman pjevačici dati čak pola milijuna dolara.

"Brena radi punom parom. Sviđa joj se biznis s čarapama, a ponude stižu sa svih strana. Privukla je odlične partnere. Sada joj se otvara put ka američkom tržištu, gdje ona, inače, godinama ima kuću. Pjevačica nikad nije bila produktivna kao sada, a ovaj poslovni projekat ju je samo dodatno motivirao. Cijela obitelj je uključena, a njen suprug Boba Živojinović će joj pomoći u pregovorima sa ostalim tvrtkama", rekao je izvor blizak Breni.

Kako kaže punda iznosa koju je dobila, veoma ju je oduševila:

"Svi znamo da je ona štedljiva i da vodi računa o svakom dinaru. Iznos koji je dobila kao ponudu za suradnju je fenomenalan i više od očekivanja. Mislim da se neće dvoumiti i da će uskoro biti potpisan ugovor o suradnji i distribuciji. Ona ima velike planove, želi graditi tvornicu, ali o tom potom. Sad je Brena koncentrirana na naše i američko tržište i verujem da će se to završiti na obostrano zadovoljstvo", rekla je njezina prijateljica za spomenuti portal.

Sve je ugodno iznenadilo kada je popularna američka pjevačica Cardi B na svom Instagram profilu podijelila fotografiju Lepe Brene kako pozira s čarapama i dodala:

"Ja sam Cardi B, a ova dama ovdje je Lady B, ima odlične čarape, a tek noge".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić i Ljiljana Mikić Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 5 +4 Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 11 Celebrity Rijedak izlazak Marija Valentića s dugogodišnjom partnericom, svoju privatnost uspješno skrivaju od javnosti

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom Danijela Martinović i Ivana Šundov Danijela Martinović i Zvonimir Šostar +21 Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom Nekad i sad Pogledajte kako je Danijela Martinović prije 16 godina slavila sa svojim najbližima, Grašo je tada iznenadio potezom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene