imaju i sina

Rijedak izlazak Marija Valentića s dugogodišnjom partnericom, svoju privatnost uspješno skrivaju od javnosti

Mario Valentić Mario Valentić Josip Regović/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić i Ljiljana Mikić Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 5 Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 11 Mario Valentić - 4 Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 4 Mario Valentić +0 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić pojavio se na premijeri filma "Marginalci" u društvu dugogodišnje partnerice Ljiljane Mikić, s kojom ga rijetko viđamo u javnosti.

Glumac i fitness-trener Mario Valentić od 2016. godine je u sretnoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, s kojom ima i sina, ali uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih se može vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) u vezi su od 2016. Rijetka fotografija Marija Valentića i njegove dugogodišnje partnerice s kojom ima sina: "Da se i mi malo slikamo"

No, sada su napravili iznimku i iznenadili dolaskom na svečanu premijeru filma Ljubomira Kerekeša "Marginalci" u jednom zagrebačkom kinu.

Očekivano, svojim dolaskom privukli su veliku pozornost, no to im nije zasmetalo te su spremo pozirali fotografima zagrljeni i nasmiješeni.

S njima ovaj put nisu bila djeca, odnosno sinčić Noa, kojeg su dobili 2018. godine, i Marijev sin Niko, kojeg ima iz braka s Minom Maras.

Inače, Valentić je nedavno gostovao u emisiji Zdravlje na kvadrat, gdje je pričao o svojim zdravim navikama, a priznao je i da mu je izgled puno pomogao u životu.

"Dobro mi je došao, ali eto, to je Bogom dano. Inače, što se tiče zdravog života, to radim zbog zdravlja, a Bogom dano mi je da tako izgledam kako izgledam", izjavio je Mario.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 +10 Ana Uršula Najev - 1 Celebrity Mlada zvijezda "Kumova" istaknula zanosne obline u pripijenoj haljinici: "Opasna Splićanka!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht +22 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Muž Blanke Vlašić oglasio se nakon šuškanja o preljubu pa otkrio kako stvari među njima stvarno stoje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene