Omiljena luce

Mlada zvijezda "Kumova" istaknula zanosne obline u pripijenoj haljinici: "Opasna Splićanka!"

Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Davor Puklavec/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 2 +4 Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Galerija

Ana Uršula Najev na Instagramu se pohvalila svojim izdanjem za modni događaj Atelier Green Energy, kojim je obožavatelje oborila s nogu.

Mlada splitska glumica Ana Uršula Najev (25) stekla je brojne simpatije javnosti kao doktorica Luce Akrap u hit-seriji Nove TV "Kumovi".

Pogledaj i ovo Olga Pakalović snimljena u izlasku Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

Ana se zbog uloge iz Splita preselila u Zagreb, u kojem se za vikend pojavila na modnom događaju Atelier Green Energy, a sada se na svojem profilu na Instagramu pohvalila izdanjem koje je nosila.

"U društvu i haljini dragog Ivice Skoke", napisala je u opisu fotki na kojima pozira u uskoj haljinici koja je savršeno istaknula njezine ženstvene obline, a za svoj izgled dobila je same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

"Opasna Splićanka. Top izgledaš", "Riba i pol", "Ma bravo ljepotice", "Blistaš", "Predivna", pisali su joj oduševljeni obožavatelji.

Ana je nedavno za IN magazin otkrila da je i sama jako zadovoljna sobom, a to se na njoj i vidi.

"Apsolutno sretna i ispunjena, ovo mi je jedan od najljepših perioda u životu. Mislim da, kad žena voli samu sebe i prihvaća samu sebe i daje si prostor za poletjet, za napredovat, za naučit nešto novo, i još ako uz to ima partnera koji je podržava i voli onda, ali da je neophodno, nije", izjavila je mlada glumica.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +20 Britney Spears - 2 Celebrity Britney zbog nove fotke na kojoj je potpuno gola preklinju da prestane: "Tko je zadužen za ovaj račun? Mislim da ona ovo ne objavljuje!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa Jason Momoa Jason Momoa - 2 Jason Momoa - 1 +15 Jason Momoa - 5 Celebrity Miljenik žena umalo ostao bez neobičnih gaćica, u jednom trenu izvirio je i detalj kojem se nitko nije nadao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene