"Marilyn Monroe trenutak"

Miljenik žena umalo ostao bez neobičnih gaćica, u jednom trenu izvirio je i detalj kojem se nitko nije nadao!

Jason Momoa - 3 Jason Momoa - 3 Jason Momoa/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa Jason Momoa Jason Momoa - 2 Jason Momoa - 1 Jason Momoa - 5 Jason Momoa - 3 Jason Momoa - 2 Jason Momoa - 1 Jason Momoa - 6 Jason Momoa - 5 +9 Jason Momoa - 4 Galerija

Jason Momoa objavio je na Instagramu video u kojem pokazuje svoju golu stražnjicu, što se svidjelo njegovim brojnim obožavateljicama.

Holivudski glumac i miljenik žena Jason Momoa imao je pravi mali "Marilyn Monroe trenutak" i to nakon što je vjetar malo jače zapuhao pa je umalo ostao bez neobičnog komada donjeg rublja, a pokazao je i nešto što je posebno obradovalo njegove obožavateljice.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Fali li netko? Najseksi muškarci današnjice: Pogledajte tko se sve našao na listi onih kojima žene teško odolijevaju!

43-godišnji Jason je na svom profilu na Instagramu objavio video u kojem peca na brodu, noseći na sebi tek zavezan komad tkanine koji mu je pokrivao sve ispod struka, no dok se bavio udicom, zapuhao je jak povjetarac i otkrio njegovu golu stražnjicu. Čini se kako glumca to nije nimalo omelo niti ga zasmetalo, a pokazao je ponosno i svoje isklesano tijelo dok se pozorno koncentrirao na ribu koju lovi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Jason je nedavno pokazao i svoju novu tetovažu, također na Instagramu i to nakon što je posjetio havajsku zračnu luku koja dvije godine nije imala letove zbog pandemije Covida-19. U čast ponovnog otvaranja i novih letova, Jason je istetovirao i poseban uzorak na lijevoj strani glave.

''Hawaiian Airlines - ponosan što sam Havajac, ponosan što vozim Hawaiian Airlines, najbolji dio je što konačno leti i na Novi Zeland; prošle su dvije godine otkako nisu mogli otići zbog COVID-a'', započeo je Jason video.

''Hawaiian Airlines, volim te zbog ovoga i imam nešto posebno za tebe'', rekao je te skinuo šešir kako bi pokazao uzorak koji je tetovirao.

''Šef rata se vratio!'', nadodao je.

Jason je i poznati aktivist te se često zalaže za korištenje prirodnih materijala i zaštitu prirode, a osmislio je i svoj brend za vodu Manalulu.

Organizacija za svaku kupljenu bocu napravljenu od aluminija skuplja jednu plastičnu bocu iz oceana, a Jason ima i svoj brend So iLL koji proizvodi tenisice i odjeću od materijala koji ne štete prirodi.

Sudeći po njegovim aktivnostima, Jason je i veliki obožavatelj svoje zemlje Havaja, a ponosno ističe svoju kulturu i korijene pa je s vremenom takav havajski stil postao i njegov zaštitni znak.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +15 Britney Spears - 2 Celebrity Britney zbog nove fotke na kojoj je potpuno gola preklinju da prestane: "Tko je zadužen za ovaj račun? Mislim da ona ovo ne objavljuje!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht +22 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Muž Blanke Vlašić oglasio se nakon šuškanja o preljubu pa otkrio kako stvari među njima stvarno stoje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene