Kakva odluka!

Slavni ljepotan šokirao novom odlukom, drastično promijenio izgled: ''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju!''

Jason Momoa - 2 Jason Momoa - 2 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa - 4 Jason Momoa - 3 Jason Momoa - 6 Jason Momoa - 7 Jason Momoa - 1 Jason Momoa - 5 Jason Momoa i Lisa Bonet Jason Momoa Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) +10 Jason Momoa (Foto: Instagram) Galerija

Jason Momoa obrijao je svoju poznatu dugu kosu kako bi podigao svijest o korištenju plastike za jednokratnu uporabu.

Jedan od najpoželjnijih glumaca Hollywooda Jason Momoa šokirao je novom objavom na Instagramu te rastužio brojne obožavateljice.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Fali li netko? Najseksi muškarci današnjice: Pogledajte tko se sve našao na listi onih kojima žene teško odolijevaju!

Naime, poznati ''Aquaman'' ošišao je svoju dugu kovrčavu kosu koja je bila njegov zaštitni znak, a videozapis šišanja objavio je na svom Instagram profilu.

''Aloha! Režem kosu, radim to iz protesta zbog korištenja plastike za jednokratnu upotrebu. Umoran sam od tih plastičnih boca. Moramo prestati s tim. Plastične vilice? Sve to sr..e", započeo je Jason svoj videozapis.

Pratiteljima je pokazao svoju kosu ispletenu i odrezanu u dvije pletenice, a za uspomenu na dugu kosu ostavio je tanku pletenicu na zatiljku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Momoa je svoju slavu stekao u prvoj sezoni ''Igre prijestolja'', ali najpoznatiji je po ulozi ''Aquamana'', a bez duge kose teško ga je zamisliti u njegovim ulogama, ali i stvarnom životu.

Ipak, Jason je poznati aktivist te se često zalaže za korištenje prirodnih materijala i zaštitu prirode, a osmislio je i svoj brend za vodu Manalulu.

Organizacija za svaku kupljenu bocu napravljenu od aluminija skuplja jednu plastičnu bocu iz oceana, a Jason ima i svoj brend So iLL koji proizvodi tenisice i odjeću od materijala koji ne štete prirodi.

''Slamaš nam srca!'', ''Neeee! Voljeli smo tvoju kosu!'', neki su od komentara obožavatelja koji ne podržavaju njegovu odluku, ali većina njih se ipak složila s njegovim mišljenjem i pogurala ga u odluci koja podiže svijest za sve nas.

''Kosa će narasti, ali svaka čast na hrabrosti'', ''Bravo! Treba potaknuti ljude…'', pisali su.

Jedan pratitelj nasmijao je sve ostale napisavši kako ne može ni zamisliti kako žene sada luduju.

''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju zbog ove odluke!''

Inače, Jason je tajna želja mnogim ženama diljem svijeta, ali do prije nekoliko mjeseci Momoa je imao srce samo za jednu, 12 godina stariju Lisu Bonet.

Ipak, njihovoj ljubavi došao je kraj nakon 16 godina braka, a Jason je tu vijest podijelio u podužoj objavi sa svojih 16,5 milijuna pratitelja na Instagramu i pojasnio što je dovelo do takve odluke, koja je njihove obožavatelje ostavila u šoku.

"Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih promjenjivih vremena. Revolucija je u tijeku i naša obitelj nije iznimka. Dijelimo vijest da se rastajemo kako bismo mogli nastaviti sa životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav među nama će se nastaviti, razvijajući se na način na koji želi živjeti. Oslobađamo jedni druge da budemo ono što učimo postati. Naša odanost prema ovom svetom životu i našoj djeci je nepokolebljiva", napisao je, između ostaloga, Jason.

Jason i Lisa zajedno su od 2005., vjenčali su se u listopadu 2017. godine na maloj ceremoniji u Topangi u Kaliforniji i dijele dvoje djece, 14-godišnju kćer Lolu i 13-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa.

Za oko mu je zapela kada mu je bilo samo osam godina, točnije kada ju je vidio na televiziji u jednoj seriji u kojoj je glumila.

Samo nekoliko mjeseci nakon rastave, krenula su šuškanja da Momoa izlazi s mladom kolegicom Eizom Gonzalez kada su snimljeni kako izlaze iz istog restorana u Londonu, ali glasine nijedno od njih nisu potvrdili.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 5 Severina - 4 Severina +24 Ana i Severina Vučković Celebrity Severina snimljena ispred škole svog sina, emotivan trenutak zabilježila je i objavila njezina dobra prijateljica

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +24 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene