Važan dan

Severina snimljena ispred škole svog sina, emotivan trenutak zabilježila je i objavila njezina dobra prijateljica

Severina Severina Severina/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 5 Severina - 4 Severina Ana i Severina Vučković Severina Severina - 3 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Severina s majkom Anom Vučković - 2 Severina s majkom Anom Vučković - 4 +18 Severina s majkom Anom Vučković - 5 Galerija

Severina je dopratila sina na prvi dan škole, a društvo su joj pravile bliske prijateljice.

Baš kao i tisuće drugih roditelja, Severina je na prvi dan škole ispratila svog sina natrag u školske klupe, što je zabilježila i njezina prijateljica Sonja Dvornik te podijelila fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Fotografija je snimljena ispred škole, a na njoj Severina grli prijateljicu koja je također dopratila svoje dijete. Za tu je prigodu odjenula bijeli sako i crne hlače, a pogled je sakrila iza tamnih naočala. 

Severina je u posljednje vrijeme u centru pozornosti nakon što ju je sestra Marijana Vučković Popović prijavila zbog fizičkog nasilja do kojeg je navodno došlo u domu njihove majke, a policija je zatim privela pjevačicu na zagrebačkom aerodromu.

O svemu su se oglasili iz Severinina tima.

"Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović."

Ovu stranu priče za Dnevnik Nove TV potvrdila je i Severinina odvjetnica, koja je izjavila i da je pjevačica, nakon što je dala izjavu policiji, puštena na slobodu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 3 Ivona Periša - 4 +15 Ivona Periša - 5 Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših voditeljica? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a nakon karijere na televiziji napravila je životni zaokret

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 2 Nekad i sad Nives u badiću koji malo toga pokriva pokazala kako je izgledala prije 13 godina: "Pronađi razliku!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene