još je ljepotica!

Kamo je nestala jedna od naših najljepših voditeljica? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a nakon karijere na televiziji napravila je životni zaokret

Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 1 Jurica Galoić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 3 Ivona Periša - 4 Ivona Periša - 5 Ivona Periša - 6 Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Story Supernova Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) +9 Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Ivona Periša proslavila se u showu "Story Supernova", nakon kojeg je ostvarila karijeru na televiziji, no posljednjih se godina posvetila obiteljskom životu i povukla iz javnosti.

Ivona Periša davne se 2003. godine natjecala u prvom hrvatskom talent showu "Story Supernova", u kojem je između više stotina kandidata uspjela ući u najboljih deset i izboriti se za svoje mjesto na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Predrag Šuka Povukao se iz javnosti Predrag Šuka bio je miljenik Hrvatica i od obožavateljica su ga morali čuvati zaštitari, a danas biste ga teško prepoznali!

Nakon showa dugi je niz godina bila dio Informativne redakcije te je vodila Scenu u sklopu Dnevnika Nove TV i slovila je kao jedna od najljepših domaćih voditeljica. Zatim se odlučila posvetiti majčinstvu, pa je jedno vrijeme radila kao novinarka portala zadovoljna.hr, a danas živi mirnim obiteljskim životom i rijetko se pojavljuje u javnosti.

Ivona je u braku s Marijem, inače doktorom znanosti i docentom umjetnosti na koprivničkom Sveučilištu Sjever, a imaju četvero djece, tri sina i jednu kćerkicu, te su se iz Zagreba preselili u Koprivnicu.

Periša je tijekom godina ostala bliska s drugim natjecateljima showa koji ju je proslavio. Tako se prošlo ljeto pojavila na vjenčanju Anje Alavanje i Vedrana Viljevca, a tamo je pozirala s mladenkom i još jednim kolegom iz showa, Dorijanom Elezovićem, koji je na svojem Instagramu objavio njihovu zajedničku fotku.

U odličnim je odnosima i s Monikom Kravić, danas Olujić, kojoj je bila kuma na vjenčanju s bivšim suprugom, Marijem Mamićem.

A iako su dani najveće slave daleko iza nje, Ivona se otada nije puno promijenila, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci Monica Belluci Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel +22 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Nekad i sad Pojavio se seksi video koji je samo potvrdio titulu prirodne ljepotice za glumicu koju već godinama zovu najljepšom na svijetu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John - 8 Elton John - 1 Elton John - 7 Elton John - 6 +17 Elton John - 5 Celebrity Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene