Ups...

Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

Elton John - 2 Elton John - 2 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John - 8 Elton John - 1 Elton John - 7 Elton John - 6 Elton John - 5 Elton John - 4 Elton John - 3 Elton John (Foto: AFP) Elton John (Foto: AFP) Elton John (Foto: Facebook) +11 Elton John (Foto: Facebook) Galerija

Slavni Elton John trenutačno krstari jahtom u južnoj Francuskoj s prijateljima, paparazzi su ga uhvatili u nezgodnom trenutku.

Slavni pjevač Elton John uživa u posljednjim danima ljeta u južnoj Francuskoj, a uhvaćen je kako se ukrcava na luksuznu jahtu sa svojim prijateljima.

Pogledaj i ovo Elton John (Foto: Profimedia) Ne odvajaju se Njih dvojica vole se već 16 godina, njihovu ljubav nije poljulala ni bizarna tužba bivše žene jednog od njih

U odjevnoj kombinaciji skupe marke od glave do pete Elton se uspeo na jahtu te sjeo na garnituru, a teško je bilo ne zamijetiti ovu zvijezdu s velikim ljubičastim sunčanim naočalama.

Ipak, dok se odmarao na garnituri, paparazzi su ga uhvatili u pomalo nezgodnom trenutku. John je, naime - nesmetano prčkao po nosu. 

Ostatak njegova društva bio je također opušten, pa je jedan od prijatelja pokazao i golu stražnjicu paparazzima kad se uz pomoć ručnika presvlačio na palubi broda.

Prošle godine Eltona je kraljevski odlikovao princ Charles za više od pet desetljeća dugu glazbenu karijeru i dobrotvorni rad u borbi protiv AIDS-a.

Pop-zvijezda, koja je s pjesmom "Cold Heart (PNAU remix)" u suradnji s Duom Lipom nakon 16 godina dospjela na vrh britanske ljestvice singlova, tim se ordenom pridružila umjetniku Davidu Hockneyju, glumici Judi Dench, glazbeniku Paulu McCartneyu i spisateljici J.K. Rowling.

Jednog od najprodavanijih umjetnika svih vremena s hitovima poput "Goodbye Yellow Brick Road", "Rocket Man" i "Your Song" kraljica Elizabeta II. imenovala je vitezom 1998. godine.

Pjevač je u braku s Davidom Furnishom, a Elton i David danas se odvajaju u rijetkim trenucima. Njihova pojavljivanja izazivaju jednaki interes i kada su bili tek na početku veze, a prošle su godine proslavili 16. godišnjicu civilnog partnerstva i sedmu godinu braka. Zajedno imaju i dvojicu sinova, koje su im rodile surogat-majke.

No, David nije prva osoba s kojom je Elton bio u braku. Naime, prije nego što je otkrio svijetu da zapravo voli muškarce, glazbenik je u braku s Renate Blauel proveo četiri godine, od 1984. do 1988. godine.

Nakon razvoda, koji je Renate navodno teško podnijela, kao i Eltonovo priznanje da je homoseksualac, Renate se rijetko pojavljivala u javnosti i odbijala je komentirati razvod. No, oglasila se kada je on objavio autobiografiju u kojoj je iznio detalje njihova braka, zbog čega je podigla i tužbu protiv njega, za koju su na kraju postigli dogovor izvan suda.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Đinđić i Marko Kutlić - 10 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 7 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 9 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 11 +22 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 12 Celebrity Još jedan ljetni prekid poznatog domaćeg para: ''Tražili smo mir i harmoniju, čini se da ju nismo pronašli...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene