Zar i oni?

Još jedan ljetni prekid poznatog domaćeg para: ''Tražili smo mir i harmoniju, čini se da ju nismo pronašli...''

Nela Đinđić i Marko Kutlić - 8 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 8 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Đinđić i Marko Kutlić - 10 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 7 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 9 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 11 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 12 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 13 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 14 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 15 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 16 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 1 +16 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 2 Galerija

Nakon četiri godine veze Marko Kutlić i Antonela Đinđić odlučili su raskinuti svoju ljubavnu vezu, a vijest su podijelili na svojim društvenim mrežama.

Čini se da je ovo ljeto presudno za mnoge parove, a još jednu tužnu vijest o prekidu veze objavio je i naš mladi pjevački par Marko Kutlić i Antonela Đinđić.

Pogledaj i ovo Nova generacija (FOTO: Hit Produkcija) Sjajna stvar Poslušajte Novu generaciju kako pjeva novu pjesmu ''Božić dolazi''

Nakon četiri godine veze odlučili su da će im se privatni putevi razdvojiti, a o svemu su svoje obožavatelje obavijestili na društvenim mrežama.

''Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bi ih možda ponovno otvorili. Nakon 4 predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da ju nismo pronašli'', započeo je emotivnu priču na Instagramu Marko.

''Zato ćemo poslovno i dalje po starom, a privatno ćemo uzeti pauzu. Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati'', stoji u objavi napisanoj na crno-bijeloj fotografiji njihovih sjena.

''Sada nam se baš čini da je ovo ispravna odluka i da smo napravili dobro'', završio je Kutlić te zahvalio novinarima na razumijevanju jer u vezi s prekidom ne žele davati nikakve daljnje izjave.

Ova vijest rastužit će mnoge njihove obožavatelje koji su u njima vidjeli svoje idole, ali i savršene glazbene partnere. Skupa su snimili i pjesmu ''U zagrljaju spašeni'', ali sudeći po poduljoj ispovijesti, Nela i Marko nastavit će surađivati, pa se u budućnosti možda možemo nadati i još nekoj pjesmi.

Marko i Nela nikada nisu odavali previše o svojoj ljubavi, a ovog je ljeta nakon Splitskog festivala Marko kratko rekao da se međusobno podržavaju.

''Podržavamo jedno drugog. Jednostavno bih volio da te neke stvari ostanu privatne, da imamo svoj komadić svemira i mislim da nam u tome ide", zaključio je Marko.

Ovog ljeta prekinulo je nekoliko estradnih parova, a isto su učinili i Markovi i Nelini dobri prijatelji i suradnici Matija Cvek i Nika Turković. Iako se oni nisu javno izjasnili o prekidu svoje veze, šuškanja su se obistinila te mladi glazbenici više nisu zajedno, ali međusobno se i dalje podržavaju na poslovnom području te su ostali dobri prijatelji.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Satta - 3 Melissa Satta - 1 Melissa Satta - 4 Melissa Satta - 5 +29 Melissa Satta - 6 Celebrity Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Tina Kunakey - 3 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 1 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 4 +14 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 5 Celebrity Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene