Nevjerojatna ljepota

Pojavio se seksi video koji je samo potvrdio titulu prirodne ljepotice za glumicu koju već godinama zovu najljepšom na svijetu!

Monica Bellucci Monica Bellucci Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci Monica Belluci Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Monica Belluci i Vincent Cassel - 2 Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel - 3 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Galerija

Na društvenim mrežama pojavio se video slavne glumice Monice Bellucci iz 1991. godine koji je je još jednom dokazao da je prava prirodna ljepotica.

Talijanska glumica Monica Bellucci početkom 90-ih započela je svoju karijeru te su je već tada smatrali jednom od najzavodljivijih žena na svijetu.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Nakon 16 godina poznanstva! Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

Ovih dana na društvenim mrežama pojavio se njezin video iz 1991. godine na kojem pozira u crnim gaćicama i grudnjaku. Naime, riječ je o isječku iz njezina prvog filma "The Raffle".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ladame.vintagefashion

Na snimci je Monica imala 27 godina i tek je započela svoju glumačku karijeru. Ovo je jedna od rijetkih situacija u kojima smo Bellucci mogli vidjeti u izazovnom izdanju jer je po tom pitanju vrlo stroga te se dugo nije pokazivala čak ni u badiću.

Njezinoj se ljepoti dive gdje god se pojavi i rijetko tko može skinuti pogled s nje jer je u potpunosti prirodna i nikad se nije izložila niti jednom estetskom zahvatu.

Prije glumačke ostvarila je manekensku karijeru, koju je započela već sa 16 godina radeći prvo kao model u Italiji za Dolce & Gabbanu, a potom i u New Yorku te Parizu, gdje su je uočile druge velike dizajnerske kuće.

Njezin profil na Instagramu, na kojem ima pet milijuna pratitelja, vrvi izazovnim fotografijama na kojima ponosno ističe svoje bujne obline. Mnogi im ne mogu odoljeti, a nije mogao ni 18 godina mlađi Nicolas Lefebvre, s kojim je u ljubavnoj vezi od 2017. godine i kojeg je skrivala od javnosti čak dvije godine.

Prije njega Monicino srce osvojio je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. No, 1996. godine upoznaje glumca Vincenta Cassela, s kojim je snimala film "Apartman" i kojemu je rekla "da" na vjenčanju 1997. godine.

Njihov brak navodno je bio otvoren te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja.

Monica i Vincent dobili su dvije kćeri, a njihovu je braku kraj došao 2013. godine.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 +30 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša u prozirnoj kreaciji prekršila važno pravilo na vjenčanju, a ispod oprave naziralo se i donje rublje

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 3 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 2 Princ Albert i princeza Charlene s djecom - 4 Princeza Charlene +9 Princeza Charlene i princ Albert Celebrity Kiseli osmijeh najtužnije princeze opet je zabrinuo javnost, jesu li ovi prizori potvrdili očajnički potez njezina supruga?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene