S njim je stvarao hitove

Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

Tonči Huljić - 2 Tonči Huljić - 2 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 1 Hana Huljić i Tonči Huljić - 5 Hana Huljić i Tonči Huljić - 4 Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 2 +13 Hana Huljić i Tonči Huljić - 1 Galerija

Tonči Huljić oprostio se na društvenim mrežama od svog prijatelja i suradnika Dušana Vasića koji je stvorio i zvukove za neke od Huljićevih hitova.

Glazbenik Tonči Huljić oprostio se od svog prijatelja i suradnika Dušana Vasića koji je jučer preminuo. Vasić je za Tončija radio zvukove brojnih Huljićevih hitova, a sudjelovao je i u pjesmama koje je Tonči skladao za Petra Grašu i Jelenu Rozgu.

Pogledaj i ovo Mario Regelja bio je u publici! Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

Od prijatelja se Tonči oprostio na svojim društvenim mrežama uz njihovu zajedničku fotografiju i emotivan opis.

"Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, jučer je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pjesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falit ćeš mi isto kao i član obitelji... Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama", napisao je Tonči.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 5 Severina - 4 Severina +24 Ana i Severina Vučković Celebrity Severina snimljena ispred škole svog sina, emotivan trenutak zabilježila je i objavila njezina dobra prijateljica

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmine Hartin - 3 Jasmine Hartin - 1 Jasmine Hartin Jasmine Hartin - 4 +2 Jasmine Hartin Zanimljivosti Živjela je kao u snu, a danas živi u kolibi i pere rublje u rijeci: "Daleko je to od milijarderskog načina života, jedna noć kriva je za sve"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene