kakva ekipa!

Zvijezda naše hit-serije u crvenoj opravici istaknula bujni dekolte, a pozirala je s dvoje svima poznatih kolega!

Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Robert Gašpert i Dražen Kokorić 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 2 +2 Ana Uršula Najev - 3 Galerija

Ana Uršula Najev jedna je od mnogih uzvanica koje su gostovale na modnoj reviji dizajnera Roberta Severa, a uz nju su pozirali kolegica Jagoda Kumrić i kolega Konstantin Haag.

Splitska glumica Ana Uršula Najev koju gledamo kao simpatičnu i zgodnu doktoricu u popularnoj seriji "Kumovi", oduševila je sve svojim outfitom na modnoj reviji u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Ana Uršula Najev Došla i ekipa iz serije Lucu iz Kumova na koncertu iz publike bodrio nedavno razvedeni kolega, za kojeg se šuška da joj je više od prijatelja!

Naime, Ana je za ovu prigodu odjenula usku crvenu haljinu s dubokim dekolteom koji je svu pažnju usmjerio na njezine raskošne grudi. Do izražaja su dolazile i njezina zgodna linija, ali i duge vitke noge. Šareni rajf u kosi, zlatne sandale i crveni ruž dali su dodatan štih cijelom modnom odabiru.

Glumica je veselo pozirala sa svojim kolegama Jagodom Kumrić i Konstantinom Haagom.

Jagoda je nosila bež haljinu s detaljima cirkona i otvorenim leđima te je uz nju uskladila bež salonke. Valovita frizura i naglašene oči u zlatnim nijansama savršeno su se uklopile u cijelu kombinaciju. 

Konstantin je odjenuo sivo odijelo s bijelim prugama ispod kojeg je nosio prsluk identičnog detalja i klasičnu bijelu košulju te je cijeli stajling zaokružio smeđim cipelama. 

Uršula je fotografije podijelila na svom Instagram profilu te je u opisu stajalo: "Zauvijek te volim...Bravo, Robert Sever".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

"Prelijepa", "Blistaš", "Žena u crvenom", "Prezgodna", "Premedene", "Top", samo su neki od komentara vjernih pratitelja. 

Nedavno je za In Magazin priznala i kako se zbog uloge u seriji preselila u Zagreb.

''Ja sam iskreno bila uplašena prije odlaska u Zagreb, jer nekako cijeli život sam bila dolje u Splitu, okej radila sam po drugim gradovima i državama, ali uvijek na kratko. Jako mi je lijepo ovdje. I ne da ne žalim nego je došlo u točno u pravom trenutku kad je trebalo obzirom na privatne situacije pa i poslovne'', kaže.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +20 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Borna Kotromanić pojavila se u bijeloj prozirnoj haljini koja je svu pažnju usmjerila na jedan neočekivani detalj

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene