zajedno imaju sina

Mario Valentić nije mogao pobjeći fotografima u šetnji sa svojom tajanstvenom djevojkom, rijetko ih imamo priliku vidjeti skupa!

Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Mario Valentić - 1 +0 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Galerija

Mario Valentić od 2016. godine u vezi je s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić s kojom ima i sina Nou, no rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti.

Glumac i fitness trener Mario Valentić već je godinama u sretnoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić s kojom ima i sina.

Pogledaj i ovo Mario Valentić (Foto: Instagram) Skidajte se do kraja Mario Valentić pozirao potpuno gol, fotku možemo zahvaliti njegovoj djevojci

Par se izbjegava javna pojavljivanja, a Mario svoju dugogodišnju partnericu ne pokazuje ni na Instagramu, dok ona ipak povremeno dijeli fotke s njim.

No sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku. Mario i Ljiljana snimljeni su u Ozlju gdje su posjetili Štrudlafest, a s njima je bio i njihov preslatki sinčić Noa.

Par ju uživao u obiteljskom izlasku i nisu se obazirali na fotografe koji su jedva dočekali priliku da ih snime skupa.

Mario i Ljiljana su u vezi od 2016. godine, a njihov sin je rođen 2018. Fitness trener iz braka s Mirnom Maras ima i starijeg sina Niku.

Inače, Valentić je zvijezda nove humoristične serije "Bogu iza nogu" koju ćete uskoro imati priliku gledati u programu Nove TV.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirko Filipović (Foto: Instagram) Celebrity Cro Cop pozirao s 18-godišnjim sinom koji je njegova slika i prilika, pratitelji mu poručili: "DNK test nije potreban"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene