dostojan nasljednik

Cro Cop pozirao s 18-godišnjim sinom koji je njegova slika i prilika, pratitelji mu poručili: "DNK test nije potreban"

Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirko Filipović (Foto: Instagram) Galerija

Mirko Filipović sa suprugom Klaudijom ima dvojicu sinova, a stariji Ivan izgleda kao kopija svojeg oca.

Umirovljeni hrvatski MMA borac, legendarni Mirko Filipović (46), koji je poznat i po nadimku "Cro Cop", ima dostojnog nasljednika.

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj u teretani pozira sa svojim 18-godišnjim sinom Ivanom koji je njegova slika i prilika, što su odmah primijetili i njegovi pratitelji na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

"Kakav otac, takav sin", "DNK test nije potreban", "Cro Cop nove generacije", "Jabuka ne pada daleko od stabla", "Blizanci", redali su se komentari ispod fotke koja je skupila i preko 30 tisuća lajkova.

Mnogi su se sjetili i Mirkove fotke iz mladosti koju je nedavno objavio na svojem Instagramu i na kojoj je njegova sličnost sa sinom još očitija, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Osim Ivana, Filipović sa suprugom Klaudijom, s kojom je u braku od 2002. godine, ima i desetogodišnjeg Filipa koji ocu također često pravi društvo u teretani i čini se da je sinovima veliki uzor.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Salma Hayek u badiću slavi 55. rođendan, zbog fotografije koju je objavila rijetki bi joj dali ovu brojku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene