Divna je!

Salma Hayek u badiću slavi 55. rođendan, zbog fotografije koju je objavila rijetki bi joj dali ovu brojku

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek slavi 55. rođendan, a tim je povodom na svom profilu na Instagramu objavila i novu seksepilnu fotografiju.

Holivudska glumica Salma Hayek proslavila je 55. rođendan u svom stilu, na plaži u uskom badiću koji je savršeno naglasio njezine bujne obline i top formu.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

"Sretan mi 55. rođendan, veselim se novim avanturama", napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala i bez šminke, a točnu lokaciju na kojoj se nalazi s pratiteljima nije podijelila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Sretan rođendan, ljepotice", "Sretan rođendan, lijepa, talentirana, slatka, predivna Salma", "Prava si inspiracija", "Pokazuješ nam da su pedesete sjajne", "Ne izgledaš starije od 25 godina", "Moja omiljena", "Predivna si", poručili su joj obožavatelji.

Glumica je nedavno otvoreno progovorila o borbi sa skidanjem viška kilograma i to zbog potreba snimanja novog filma "House Of Gucci".

"Skinula sam jako malo. Jako ih brzo prikupite, ali toliko je vremena potrebno da ih izgubite", priznala je Salma za InStyle i dodala kako joj je dodatna motivacija, ali i starenje.

No kaže da je u svakom slučaju mirna i zadovoljna sa svojim tijelom obzirom na sve kroz što je prošla.

"Uzimajući u obzir sve napravljene kilometraže i pritisak, moje je tijelo nevjerojatno ravnodušno. Ne smatram se nekom super zgodnom ženom, ali znam da mi ne ide loše u ovim godinama. I sve to pripisujem meditaciji", zaključila je glumica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene