Nije ovo očekivao!

Stjepan Hauser pokušao biti romantičan pa postao meta ismijavanja: ''Mene je blam u njegovo ime!''

Stjepan Hauser Stjepan Hauser Twitter 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Stjepan Hauser Stjepan Hauser s roditeljima In Magazin: 2 cellos - 7 In Magazin: 2 cellos - 6 In Magazin: 2 cellos - 4 In Magazin: 2 cellos - 3 Stjepan Hauser i Elon Musk Stjepan Hauser i Kim Kardashian Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +1 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Violončelist Stjepan Hauser na Twitteru je promovirao svoje vino, a umjesto romantičnog ishoda, pratitelji su ga u komentarima počeli ismijavati.

Poznati hrvatski violončelist Stjepan Hauser na Twitteru se pohvalio svojom buteljom vina, a vječni zavodnik sve je pokušao promovirati na romantičan način.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Međutim, umjesto zavodljivog videozapisa u vinogradu, Hausera su u komentarima krenuli ismijavati.

Videozapis od minutu i pol kreće krupnim kadrom Hauserovih stopala na zemlji, a potom se kamera udaljava da prikaže njega cijelog. U plavom odijelu, Stjepan je šetao između redova vinove loze, a u rukama je držao čašu i butelju vina.

''Signorina, ovo vino je toliko dobro, koje je to vino? Znaš li? Mama mia. Okus ljubavi, okus romance, konačno u boci. Signorina, ovo može biti poslano tebi i možemo zajedno uživati u našoj novoj avanturi'', počeo je govoriti Hauser kušajući vino iz čaše.

''Obećajem da će te povesti u svijet romanse, bit će kao bajka'', završio je.

I dok je Stjepan mislio da će ovaj video raspametiti obožavateljice i prikupiti kupce, u komentarima su se našli negativni komentari.

''Nikad nije znao komunicirati riječima, ali ono baš nikad. Obožavao sam njihove svirke i molio sve svece u koje ne vjerujem da začepi u pauzama između kompozicija'', glasio je jedan komentar. "Cringe malo jači...", "Mene je blam u njegovo ime", pisali su ostali.

Hauser je nedavno također pokrenuo reakcije publike usporedivši Hrvatice i Srpkinje.

''Srpkinje su vatrene. Vatrenije su od Hrvatica. Hrvatice su više opatice, a Srpkinje su vatrene. U svakom smislu.''

A u ostatku intervjua raspričao se o svojoj ljubavi prema ženama te razlozima zašto ga zovu buntovnikom i zavodnikom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella i Danijela Dvornik In Magazin: Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 3 +25 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik objavila video u kojem plače, obožavatelji je umiruju riječima utjehe i podrške: "Drži se, proći će!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Instagram Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom +23 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Celebrity Evo kakve veze imaju Stjepan Vukadin i Matija Cvek, mladi chef nasmijao je svoje pratitelje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene