Hrvatski zavodnik

Stjepan Hauser raspričao se o ljubavi prema ženama pa usporedio Hrvatice i Srpkinje: ''One su vatrenije...''

Stjepan Hauser Stjepan Hauser Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Stjepan Hauser s roditeljima Stjepan Hauser i Elon Musk Stjepan Hauser i Kim Kardashian Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) In Magazin: 2 cellos - 1 In Magazin: 2 cellos - 3 +2 In Magazin: 2 cellos - 2 Galerija

Stjepan Hauser poznati je hrvatski zavodnik, a u jednom se intervjuu raspričao o ženama pa usporedio Hrvatice i Srpkinje.

Stjepan Hauser, hrvatski violončelist i bivši član grupe 2Cellos, u intervjuu za nova.rs raspričao se o ženama i svojemu buntovnom životu.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Ovaj 36-godišnjak već je godinama pravi zavodnik diljem Hrvatske i regije, a Stjepan ne skriva da na njega padaju brojne žene.

Kompliment da je najbolji ljubavnik u svijetu glazbe Hauseru godi.

''Prija mi taj kompliment jer je uzajaman. Kao što sam rekao, ja volim žene, žene vole mene. To je naš čaroban spoj. Nećemo se lagati, točno je. Ne smeta mi ta titula.''

Stjepan je krenuo na svoju europsku turneju ''Buntovnik s violončelom'', a u Beogradu će nastupiti tek za godinu dana. Ipak, već se raduje nekim pojedinostima kada tamo bude boravio, naročito ženama.

''Rakija, ćevapi i srpske žene. Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moja partnerica, moj životni suputnik. A vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo – i ja onda, što ću, moram im ispuniti želju'', rekao je ponosno.

A onda je usporedio i Hrvatice i Srpkinje.

''Srpkinje su vatrene. Vatrenije su od Hrvatica. Hrvatice su više opatice, a Srpkinje su vatrene. U svakom smislu.''

Hauser je jedno vrijeme bio i u vezi s Jelenom Rozgom, ali njihova ljubav nije potrajala. Nakon toga počela su šuškanja da je u vezi s pijanisticom Lolom Astanovom, a priče su pokrenute nakon što je dvojac često znao objavljivati prisne videozapise dok zajedno svira. Međutim, svoju vezu nikada nisu potvrdili, a sudeći po njegovoj ljubavi prema ženama, ni ova nije dugo trajala.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Jurešić, MasterChef - 1 Leo Jurešić, MasterChef - 2 Leo Jurešić, MasterChef - 3 Leo Jurešić, MasterChef - 4 +28 Leo Jurešić, MasterChef - 5 Celebrity Mladog Lea mnogi su vidjeli kao pobjednika MasterChefa, a nakon odlaska iz showa otkrio nam nešto što će obradovati njegove obožavateljice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 2 +26 Šime Vrsaljko - 1 Celebrity Šime Vrsaljko napravio iznimku i objavio rijetku fotografiju s partnericom Kajom, uhvatili ih u spontanom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene