Slavi se!

Stjepan Hauser objavio rijetku fotografiju s roditeljima, a za to je imao baš lijep povod: "Predivna ste obitelj"

Stjepan Hauser Stjepan Hauser Stjepan Hauser/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser s roditeljima In Magazin: 2 cellos - 6 In Magazin: 2 cellos - 5 Stjepan Hauser Stjepan Hauser i Elon Musk Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser Stjepan Hauser Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +2 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser objavio je na Instagramu fotografiju s roditeljima i pokazao kako je i gdje proslavio 36. rođendan.

Naš violončelist Stjepan Hauser proslavio je 36. rođendan, a na svom je profilu na Instagramu otkrio da ga je proveo u društvu obitelji.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Slavni je glazbenik objavio fotografiju na kojoj nasmiješen pozira s majkom Marijom i ocem Marijem, a dobio je i prigodnu rođendansku tortu.

"Predivna ste obitelj", "Sretan rođendan, uživaj u danu", "Prekrasna fotografija", "Sretan rođendan od srca", "Imate prekrasne osmijehe", poručili su mu u komentarima.

U komentarima su se zaredale čestitke sa svih krajeva svijeta, dok obožavatelji jedva čekaju daljnji tijek oproštajne turneje 2 Cellosa.

Naime, Stjepan i Luka Šulić trenutačnu odrađaju posljednju svjetsku turneju kao slavni duo, a posljednji koncert bit će održan u Areni Zagreb 19. rujna ove godine.

"Ovaj zadnji album i turneja je kruna svega što smo postigli zajedno i jedno veliko slavlje, glazbeno uveličano ovom turnejom. Tako da iscijedili smo sve što smo mogli. Što smo svirali, smo svirali", izjavio je Luka nedavno za In Magazin.

Na pitanje postoji li i najmanja šansa da ih jednog dana ponovno gledamo zajedno pod reflektorima, momci ostaju zagonetni.

"Možda ćemo se kao ABBA s 90 godina opet vratiti nazad, sa sjedim kosama i rokat Thunderstruck, bit će malo sporiji tempo, malo ćemo manje glavama lamatati", izjavio je Stjepan.

"Jedan od tisuću posto, znači postoji šansa", dodao je Luka.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Guardiola i Dele Alli - 2 Maria Guardiola i Dele Alli - 1 Maria Guardiola i Dele Alli - 3 Maria Guardiola i Dele Alli +6 Maria Guardiola s obitelji Celebrity Kći legendarnog Pepa Guardiole prepustila se nježnostima s novim dečkom, a njegova bivša jedva je dočekala da ga se riješi!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene