Komplicirana priča

Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

Tori Speeling Tori Speeling Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Tori Spelling (Foto: Getty Images) Tori Spelling (Foto: Instagram) +0 Tori Speeling Galerija

Tori Spelling u Los Angelesu je pokazala bujni dekolte dok se glasine o njezinu razvodu s Deanom McDermottom ne stišavaju.

Američka glumica i zvijezda kultne serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling pokazala je bujno poprsje u šetnji Los Angelesom dok su glasine o njezinom razvodu s Deanom McDermottom u punom jeku, i to zbog njegove nevjere.

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) nije joj lako Posrnulu zvijezdu svi su zavoljeli zbog "Beverly Hillsa", a danas je u centru pažnje samo zbog turbulentnog privatnog života

49-godišnja Tori pojavila se u kratkim hlačicama i minijaturnom topiću koji joj je jedva obuzdao dekolte, a sudeći prema izrazu lica koji je napravila kada je ugledala paparazze, nije joj bilo drago što je snimaju.

Prema pisanju stranih medija, Tori i Dean nakon 16 godina braka trenutačno prolaze kroz razdoblje probnog razvoda, što je potvrdio njima blizak izvor.

Tori i Dean zajedno su od 2006. godine i dijele petero djece,15-godišnjeg Liama, 14-godišnju Stellu, 10-godišnju Hattie, 9-godišnjeg Finna i 5-godišnjeg Beaua, a Dean ima i 23-godišnjeg sina Jacka s bivšom suprugom Mary Jo Eustace.

Prijatelji glumice trenutačno su zabrinuti jer im se više ne javlja i ne želi se družiti iako su nekoliko puta pokušali kontaktirati s njom i doći do nje.

"Više nije uključena u društveni život, čini se da se izolira. Toliko je izvan svega da su prijatelji zabrinuti da se nešto događa s njom, pitaju se ima li opet problema s novcem ili je depresivna", rekao je izvor za Us Weekly.

Tvrdi i da se osjeća zarobljeno jer se trenutačno ne može razvesti.

"Oni znaju da će razvod biti skup i to nije nešto kroz što su sada spremni prolaziti. Oboje se osjećaju zarobljenima. Teško im je i zbog djece jer ne žele budu nesretna, no u isto vrijeme Tori je nesretna već duže vrijeme. Oni su uistinu još uvijek zajedno samo zbog svoje djece", dodao je njima blizak izvor.

Glasine o njihovu razvodu pojavile su se 2014. godine nakon što je McDermott u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao nevjeru, a prošle je godine izvor blizak Tori izjavio za E!News da se ona sprema podnijeti zahtjev za razvod od supruga te da za par više nema povratka, ali da se glumica želi uvjeriti da je financijski stabilna prije nego što podnese papire za razvod.

"Brak je gotov, i to već jako dugo, doista se ne slažu i mjesecima spavaju u različitim sobama", rekao je izvor, što je i sama Tori potvrdila u emisiji Jeffa Lewisa "Live".

Tori u posljednje vrijeme svoje obožavatelje ostavlja u čudu jer izgleda da nema u planu ostaviti se estetskih zahvata koji su joj u potpunosti transformirali lice. I sama se nedavno pozabavila nagađanjima o tome koliko drugačije izgleda u posljednje vrijeme, i to nakon što su njezini obožavatelji zaključili da je napravila facelifting i operirala nos. Kaže da ne poriče da se njezin izgled promijenio, ali je osporila glasine o plastičnoj kirurgiji te umjesto toga tvrdi da ima odličnu vizažisticu i da se podvrgnula terapiji za staničnu regeneraciju.

"Kao prvo, sada imam nevjerojatnu vizažisticu. Njezino ime je Hailey Hoff i s konturom i šminkom postiže čuda kao nitko drugi. A moje lice izgleda potpuno drugačije. Izgledam kao da sam operirala nos i kao da je sada je ravniji. Sve je to konturiranje", objasnila je Tori svoju transformaciju tijekom nastupa u emisiji Jeffa Lewisa na Radio Andyju.

Osim konturiranja, majka petero djece također svoju promjenu na licu pripisuje egzosomskoj terapiji, vrstom tretmana regenerativne medicine koja smanjuje upalu, uzrokuje regeneraciju stanica i modificira imunološki odgovor tijela.

"Mogli bi biti i egzosomi jer su rekli da moja koža izgleda besprijekorno, pa možda izgledam mlađe'', zaključila je Tori.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +15 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene