Nikad zgodnija!

Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Hrvoje Jelavić/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari i Mario Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +11 Žanamari Perčić - 7 Galerija

Žanamari Perčić nastupila je na CMC festivalu, a u svojim vrućim hlačicama pokazala je figuru zbog koje ne izlazi iz teretane već mjesecima.

Pjevačica Žanamari Perčić gostovala je na CMC festivalu, a za tu prigodu odabrala je svakodnevni outfit u kojem je svejedno privukla pažnju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Riječ je o traper kratkim vrućim hlačicama koje su istaknule njezine vitke noge, a unakrsni bijeli bodi otkrivao je njeznu desnu ruku. Stajling je ukrasila s ponešto šarenog nakita te crvenim ružem istaknula usne.

Zgodna Žanamari na svom Instagram profilu često dijeli fotografije i snimke iz teretane te je tako pokazala koliko joj je bitan zdrav život, ali i izgled. Proteklih mjeseci naporno se pripremala za nadolazeću sezonu kako bi izgledala što bolje, a mi moramo priznati da je uspjela.

Osim naših, često ju na društvenim mrežama podržavaju i strane zvijezde. Objavila je fotografiju sa bodibilderom Stjepanom Ursom, a američki glumac Jason Shah komentirao je - samo naprijed, rock-zvijezdo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Ispod objave zatekli smo još neke od poznatih kao što su Gaby Charbachy, Shalini Vadhera, Hunk-O-Mania i mnogi drugi.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +24 Lidija Bačić Celebrity Poslije pomutnje koju je stvorila u Sarajevu, Lidija Bačić u Vodicama je otišla još korak dalje i užarila atmosferu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene