Rijetki su to znali

Ella Dvornik objavila video u kojem plače, obožavatelji je umiruju riječima utjehe i podrške: "Drži se, proći će!"

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella i Danijela Dvornik In Magazin: Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 +19 Ella Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik sa svojim je pratiteljima podijelila video kojim se oprašta od 2022. godine, a u kojem je otkrila koliko joj je ona zapravo bila teška, što su rijetki znali.

Ella Dvornik na svom se profilu na Instagramu osvrnula na sve što joj se dogodilo u 2022. godini, a u jednom dijelu videu koji je objavila plače vozeći se u automobilu.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

"2022. Ne ponovila se. Baš me istrenirala, psihički izmučila i jedva čekam da završi. Iako je bilo lijepih trenutaka, ružni su ih sve zasjenili. U 2023. ću počistit sve te negativnosti iz života i fokusirat ću se doslovno samo na ljude i stvari koje mi mame osmijeh na lice. Vama želim isto", napisala je Ella uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Ja nisam primijetila da ti loše ide ove godine. No, to je valjda Instagram", "I loša iskustva su dobra! Pogledaj samo koliko si napredovala i izgradila se kroz njih. Drži se toga i ako si razvalila uz njih, kako ćeš tek iduću sa svim tim iskustvom i manje negativnosti! Mrak!", "A daaaj.... Ja uopće nisam skužila ništa ružno. Ali što god je, nadam se da ćeš prebroditi i podijeliti s nama, ofkors", "Drži se, proći će! Ljepše dolazi", "Prekrasan video. Saživjela sam se s tobom i evo ti jedan zagrljaj! Budi ponosna na sebe", samo su neki od komentara utjehe i podrške koje je dobila od svojih pratitelja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić Mirna Savić i Eni Kondić Komemoracija za Massima Savića - 6 Komemoracija za Massima Savića - 4 +26 Komemoracija za Massima Savića - 3 Celebrity Brojni poznati Hrvati oprostili se od Massima Savića, a tugu s lica nikome nije bilo lako sakriti: "Otišao si u treptaju oka"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll u badiću koji je više otkrio nego sakrio najavila gdje će čekati Novu, odabrala omiljenu joj destinaciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene