Gesta za mamu

Lepa Brena pohvalila se poklonom od sina zbog kojeg je prije 22 godine proživjela pravi pakao

Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Stefan Živojinović Stefan Živojinović Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović - 8 +18 Stefan Živojinović - 7 Galerija

Lepa Brena pohvalila se novim poklonom koji je dobila od sina Stefana Živojinovića, a njega rijetko viđamo u javnosti.

Pjevačica Lepa Brena pohvalila se divnim poklonom na društvenim mrežama. Ova brižna žena koja je u životu pretrpjela puno stresa zbog svojih sinova i prošla kroz nešto što nijedan roditelj ne želi, Lepa Brena zaslužuje titulu supermame.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Sjećate se njega? Pogledajte kako izgleda stariji sin Lepe Brene, miljenik žena povukao se sa scene i nije ga lako prepoznati

Upravo to potvrdio je i njezin sin Stefan Živojinović novim poklonom za svoju majku. 30-godišnji Stefan Breni je odlučio pokloniti čašu na kojoj piše da je mama br. 1 u svijetu.

Na čaši su nabrojeni zanimljivi postotci njezinih osobina, a sve je napisano u obliku pojašnjena na nekom lijeku.

''Od mog Stefana'', napisala je Brena.

Stefan se prestao pojavljivati u javnosti, a prije je na događanjima bio viđen samo u društvu svoje popularne majke. On danas ima 30 godina i srednji je brat od trojice sinova pjevačice i Slobodana Živojinovića.

Svoje sinove Lepa Brena neizmjerno voli, a upravo sa Stefanom prošla je najveći strah i patnju koju neki roditelj može doživjeti. Stefana su kao osmogodišnjeg dječaka oteli prije 22 godine. Maleni Stefan tad je otet ispred obiteljske kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu kad je otpratio majku do frizera koji se nalazio u susjedstvu. Potom se vratio kući po role, a dok je bio sam, otmičari su iskoristili situaciju i Breni priuštili niz neprospavanih noći.

Od Brene i Slobodana otmičari su tražili otkupninu od dva i pol milijuna njemačkih maraka, a sve su javili u groznom pismu, koje je, između ostaloga, govorilo i da će Stefana pronaći mrtvog ako ne predaju novac.

Brena i njezin suprug otmicu nisu prijavili jer su se bojali za život djeteta, a ni dandanas ne zna se tko stoji iza otmice Stefana, iako se prošle godine šuškalo da je obitelj otkrila tko je kriv.

''Od toga dana za mene više ništa nije isto... Sve su otmice otkrivene, samo ne i ona mojega djeteta. Ali ja sam žena koja se više ničega ne boji. Naravno da imam osiguranje - to su profesionalni ljudi koji se ne vide, ali u svakom trenutku znaju što trebaju raditi'', rekla je iskreno jednom pjevačica za srpski Telegraf.

Brena se trenutačno nalazi u Miamiju, a spojila je i ugodno s korisnim pa uživa na predivnim plažama ovog grada dok putuje Amerikom na svojoj turneji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 +25 Lidija Bačić - 4 Celebrity Zbog seksi poze u crvenoj haljini Lidiji Bačić tepaju da je najzgodnija žena na Balkanu: ''Uvjerljivo, izgledaš top!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 +29 Sandra Afrika - 6 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene