Ima velike planove!

Lepoj Breni isplatio se novi poslovni pothvat, u kratkom roku stigla joj je vrhunska ponuda za suradnju!

Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 2 Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena Lepa Brena +19 Lepa Brena - 5 Galerija

Lepa Brena prije nekoliko mjeseci pokrenula je svoj vlastiti brend čarapa pod nazivom "Lady B", a sretnom vijesti tada se pohvalila putem društvenih mreža.

Regionalna pjevačica Lepa Brena svoj novac uložila je u pametnu investiciju, te je osmislila vlasti brend pod nazivom "Lady B" koji je postao prava atrakcija i izvan granica Srbije. 

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Kako piše Kurir. rs, Brena je dobila vrhunsku ponudu od Amerikanaca za suradnju. Za prvi ugovor koji bi vrijedio godinu dana, SAD je spreman pjevačici dati čak pola milijuna dolara.

"Brena radi punom parom. Sviđa joj se biznis s čarapama, a ponude stižu sa svih strana. Privukla je odlične partnere. Sada joj se otvara put ka američkom tržištu, gdje ona, inače, godinama ima kuću. Pjevačica nikad nije bila produktivna kao sada, a ovaj poslovni projekat ju je samo dodatno motivirao. Cijela obitelj je uključena, a njen suprug Boba Živojinović će joj pomoći u pregovorima sa ostalim tvrtkama", rekao je izvor blizak Breni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kako kaže punda iznosa koju je dobila, veoma ju je oduševila:

"Svi znamo da je ona štedljiva i da vodi računa o svakom dinaru. Iznos koji je dobila kao ponudu za suradnju je fenomenalan i više od očekivanja. Mislim da se neće dvoumiti i da će uskoro biti potpisan ugovor o suradnji i distribuciji. Ona ima velike planove, želi graditi tvornicu, ali o tom potom. Sad je Brena koncentrirana na naše i američko tržište i verujem da će se to završiti na obostrano zadovoljstvo", rekla je njezina prijateljica za spomenuti portal.

Sve je ugodno iznenadilo kada je popularna američka pjevačica Cardi B na svom Instagram profilu podijelila fotografiju Lepe Brene kako pozira s čarapama i dodala:

"Ja sam Cardi B, a ova dama ovdje je Lady B, ima odlične čarape, a tek noge".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Mia Kovačić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +7 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić odgovorila na škakljive upite koje dobiva posljednjih dana: "I dalje je moj, hvala na pitanjima!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić bez teksta ostavlja i fotografijama koje nisu golišave, evo kako su njeni pratitelji reagirali na ovaj prizor

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene