Mnoge je zanimalo!

Tatjana Jurić odgovorila na škakljive upite koje dobiva posljednjih dana: "I dalje je moj, hvala na pitanjima!''

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Slavko Midžor/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Mia Kovačić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +1 Tatjana Jurić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Galerija

Tatjana Jurić objavila je fotografiju na kojoj pozira u haljini s dubokim dekolteom, uz koju je odgovorila na pitanje koje je zanimalo mnoge.

Voditeljica Tatjana Jurić na svojem profilu na Instagramu pohvalila se svojim izdanjem za modnu reviju koju je nedavno posjetila u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić Simpatično i veselo! Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

Objavila je fotografiju na kojoj pozira u haljini koja savršeno ističe njezine adute, a u opisu je odgovorila na upite koje je posljednjih dana dobivala.

"Svi me pitate za ovu haljinu. Haljina je ELFS, i da, divna je! I svi me pitate za još nešto, za dekolte. Dekolte je, hvala na pitanjima, i dalje - moj", napisala je Tatjana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Predivna, haljina je još ljepša na takvoj ženi", "Prekrasna i top voditeljica", "Dama sa stilom", "Divna", "Čudesna si", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotke.

Inače, Tatjana se nedavno pridružila ekipi emisije IN magazin, koju svakog radnog dana možete gledati u popodnevnom programu Nove TV.

Prije toga imala je ozbiljne probleme s kralježnicom, zbog kojih je završila na operaciji, a o svemu je redovito obavještavala pratitelje na Instagramu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 1 +19 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 2 Celebrity Meghan uhvaćena u aktivnosti koju članovi kraljevske obitelji inače ne obavljaju, a popravila joj je raspoloženje nakon teških optužbi

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić bez teksta ostavlja i fotografijama koje nisu golišave, evo kako su njeni pratitelji reagirali na ovaj prizor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene