Prekrasne!

Tatjana Jurić u haljini koja je istaknula njene atribute, a i Mia Kovačić pažnju je privlačila jednim detaljem

Tatjana Jurić i Mia Kovačić Tatjana Jurić i Mia Kovačić Slavko Midzor 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Mia Kovačić Mia Kovačić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +9 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić i Mia Kovačić odlučile su se na sigurne crne outfite kojima su svejedno privukle poglede na modnoj reviji Elfsa u Zagrebu.

Voditeljice Mia Kovačić i Tatjana Jurić rado provode vrijeme skupa i izvan poslovnih prostorija.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić - 3 Oduvijek prekrasna Od 2009. do danas na našoj voditeljici samo se jedna stvar promijenila, već je godinama među omiljenim licima Nove TV!

Posjetile su modnu reviju fenomenalnog dvojca Elfsa koji su prezentirali novu jesen/zima kolekciju. 

Ispred fotoaparata pozirale su nasmiješeno i zagrljeno, a pridružio im se i jedan od dizajnera Elfsa Aleksandar Šekuljica.

Za ovu prigodu obje su odabrale all black outfite u kojima su svejedno istaknule svoje zanosne atribute i zasjale.

Mia je odjenula prozirne štrample i majicu koji su na kraju izgledali kao kombinezon, a na to je odjenula šljokičaste crne kratke hlačice i crni sako s puf rukavima. Do izražaja su posebno dolazile njezine neobične cipele s drvenom petom. Bordo ruž istaknuo je njezine usne, a valovi u kosi dodatno su začinili cijeli izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Tatjana je nosila jednu od Elfsovih kreacija, a riječ je o crnoj midi haljini s puf kratkim rukavima i dubokim dekolteom koji je svu pažnju usmjerio na njezine bujne grudi. Crne platforme, zlatna ogrlica i crveni ruž dale su dodatan štih cijelom outfitu. 

Djevojke su pokazale da se i u crnini može privući pažnja, te su one to odlično odradile. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene