sve je objasnila

Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

Emina Bajramović - 14 Emina Bajramović - 14 Nova TV 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 Emina Bajramović - 5 Emina Bajramović - 6 Emina Bajramović - 7 Emina Bajramović - 8 Emina Bajramović - 9 Emina Bajramović - 10 +15 Emina Bajramović - 11 Galerija

Emina Bajramović je za DNEVNIK.HR podijelila svoja iskustva iz MasterChefa te je otkrila i što misli da je presudilo njezinu ispadanju iz showa.

Emina Bajramović napustila je MasterChef kuhinju pa je za DNEVNIK.HR progovorila o razlozima ispadanja iz showa.

Pogledaj i ovo Matea Alduk, MasterChef - 23 izmaklo joj finale MasterChef će pamtiti po lijepim trenucima s prijateljima koje je stekla u showu, no priznaje: "Nemoguće je sa svima biti u najboljim odnosima"

"Izlasku iz showa presudilo je to što sam u vilu ušla u drugom stanju pa su moje misli i energija bile usmjerene dosta negdje drugdje. Također nisam očekivala i da ću, s obzirom na zaista jaku konkurenciju, uspjeti toliko dugo opstati u natjecanju", priznala nam je Emina koja iz showa svakako odlazi s lijepim uspomenama.

"Ovo iskustvo je samo jedno u nizu od mnogobrojnih. Naravno da ću ga pamtiti po svim tim divnim ljudima koje sam upoznala", ističe.

Kaže i da bi sve opet napravila isto i da ne žali zbog ničega.

"Sve se u životu odvija s razlogom tako da ne bih ništa promijenila. Nije mi žao što sam se prijavila u Masterchef i naravno da ću se prijaviti opet, samo ovaj put u neku drugu državu, npr. MasterChef UK, što da ne", govori Emina.

Unatoč kratkom sudjelovanju, u showu je uspjela dosta toga naučiti, a ponosna je na svako svoje jelo.

"Svaki kuhar koji radi svoj posao s ljubavlju ne treba da se srami svoga jela. Hrana je uvijek dobra, o ukusima se da raspravljati. Što se tiče moje kulinarske karijere naravno da se neću zaustaviti i da ću samo ići naprijed i nadam se napredovati što je više moguće. MasterChef je jedan jako dobar vjetar u leđa", smatra.

Osim novih kulinarskih znanja, sretna je i jer je stekla neka nova poznanstva.

"Bilo je dosta kandidata, i onih koji nisu ušli u vilu MasterChefa i svi su posebni na svoj način. Zaista ne bih izdvojila nikog od njih. Nikad ne znate tko vam može zatrebati u životu. Veselim se druženju", kaže.

No kada je riječ o favoritima za pobjedu, ne suzdržava se izdvojiti neka imena.

"Svi imamo svog favorita, moj je trenutno Maja Šabić ili čak i Leo", priznaje.

Za članove žirija Emina ima samo riječi hvale, a posebno za jednoga od njih.

"Svaki član žirija je poseban. Tu su s razlogom. Normalni i opušteni ljudi. Baš kao i mi svi. Drago mi je što nisu umišljeni, a mogli bi biti. Dragi su sva trojica, ali nekako moj mentor Damir je poseban", ističe,

Emini se ljubav prema kuhanju rodila još u djetinjstvu, a to je samo jedna od njezinih strasti.

"Pored kuhanja volim modni dizajn i inovacije. To je nešto sto me također opušta, i gdje nižem uspjehe", pohvalila se Emina koja je kao djevojčica, 2008. godine dobila nagradu za najboljeg mladog inovatora u BiH, a dosad je svoje kreacija predstavila na čak dvije modne revije.

Na kraju je uputila savjet svima koji razmišljaju o prijavi u MasterChef.

"Svim mladim ljudima bi poručila da se prijave ukoliko postoji ta želja i volja. Samo hrabro. MasterChef je iskustvo koje se pamti i koje može i Vama da promjeni život. Do vas je. Ili ćete napraviti taj korak naprijed ili nećete. Ja sam ga napravila i zaista ne žalim", poručuje Emina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +11 Sandra Bagarić Celebrity Zbog bujnih atributa naše operne dive promjena imidža pala je u drugi plan, ovako hrabar izrez ne viđa se često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene