Pokazala svoju raskoš

Zbog bujnih atributa naše operne dive promjena imidža pala je u drugi plan, ovako hrabar izrez ne viđa se često!

Sandra Bagarić Sandra Bagarić Goran Stanzl/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +5 Sandra Bagarić Galerija

Sandra Bagarić na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u haljini s dubokim izrezom na dekolteu i s drugačijom frizurom.

Naša operna diva Sandra Bagarić voli se pohvaliti svojim bujnim poprsjem i često bira odjeću koja ga ističe.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić - 1 Zdravo tijelo i duh! Sandra Bagarić pokazala je kako održava formu, predivan pogled na okoliš odmah ju je motivirao za vježbanje!

No sada je nadmašila samu sebe u haljini s hrabrim izrezom na dekolteu u kojoj je pokazala svu svoju raskoš, a pohvalila se i drugačijom frizurom koja je, iz očekivanih razloga, ipak pala u drugi plan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

"Najljepša", "Lijepa moja Sandra", pisali su joj obožavatelji ispod fotke uz brojna srca, a samo su neki primijetili i njezin novi imidž za koji je najvjerojatnija zaslužna perika.

Istu frizuru ima i na fotki koju je objavila prije ove i na kojoj je pozirala sa suprugom Darkom Domitrovićem i Momčilom Bajagićem Bajagom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Inače, Bagarić i pijanist Darko Domitroviće u braku su gotovo 25 godina, a njih dvoje imaju jednu od zanimljivijih ljubavnih priča među domaćim parovima.

Naime, Darko je Sandri predavao na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled, te ga je kasnije sama i zaprosila.

"Čim sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša i shvatila sam, da nisam, da on mene ni dan-danas ne bi zaprosio. Kleknula sam, radila predstavu, prije svega da sebe zabavim. Da nije bilo toga, ne bi se imali čega sjećati", ispričala je jednom prilikom Sandra za IN Magazin.

Vjenčali su se 1997., nakon pet i pol godina veze, a zajedno imaju sinove Marka i Lovru.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +24 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 +20 Britney Spears - 1 Celebrity Britney nastavlja šokirati: Objavila svoju potpuno golu fotografiju, a intimne dijelove nije se ni trudila sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene