Komplimenti pljušte

Raskošni dekolte naše operne dive uzburkao je društvene mreže, a ovaj put je pokazala i druge atribute!

Sandra Bagarić Sandra Bagarić Goran Stanzl/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Sandra Bagarić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell) +0 Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) Galerija

Sandra Bagarić na Insatgramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini koja je istaknula njezin raskošni dekolte, a za izgled je dobila same komplimente.

Operna diva Sandra Bagarić (48) često se voli pohvaliti svojim bujnim dekolteom, a sada je odabrala haljinu koja ga je savršeno istaknula.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović još su sretno zaljubljeni Ljubavna priča ovog domaćeg para započela je filmski: Upoznali su se dok joj je on bio profesor, a ona mu je odmah poželjela roditi djecu!

Sandra je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u elegantnoj bež haljini s dubokim V-izrezom, ali i prorezom koji je otkrio njezine vitke noge, a u ovom izdanju nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

"Moja lijepa Sandra", "Prekrasna žena", "Top diva", "Wow", "Prelijepa diva Sandra", zaredali su se komplimenti ispod fotki.

Sandra je nedavno objavila i niz fotografija s ljetovanja na kojima je pozirala u gornjem dijelu badića i vrućim hlačicama, a uz njih se osvrnula na izgled svoje stražnjice te je spomenula celulit, no obožavatelji su se složili da izgleda fenomenalno.

Inače, Bagarić je već više od 24 godine u braku s pijanistom Darkom Domitrovićem, a njih dvoje imaju jednu od zanimljivijih ljubavnih priča među domaćim parovima.

Naime, Darko je Sandri predavao na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled, te ga je kasnije sama i zaprosila.
"Čim sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša i shvatila sam, da nisam, da on mene ni dan-danas ne bi zaprosio. Kleknula sam, radila predstavu, prije svega da sebe zabavim. Da nije bilo toga, ne bi se imali čega sjećati", ispričala je jednom prilikom Sandra za IN Magazin.

Vjenčali su se 1997., nakon pet i pol godina veze, a zajedno imaju sinove Marka i Lovru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ojani Noa (Foto: VINCE BUCCI / AFP) Jennifer Lopez, Ojani Noa (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 +7 Ben Affleck, Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez razotkrio prvi suprug? "Želim njoj i Benu svu sreću u braku, ali siguran sam da neće dugo potrajati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene