Otkrio što misli

Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

Petar Grašo Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 +18 Petar Grašo - 11 Galerija

Petar Grašo otkrio je planove za veliki koncert u beogradskoj Štark areni, a potom progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović.

Petar Grašo sprema se za veliki koncert u beogradskoj Štark areni 11. studenog, a za publiku je najavio mnogobrojna iznenađenja i pravi spektakl.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

U intervjuu za nova.rs nije želio otkriti kojom će pjesmom otvoriti koncert, ali priznao je da će s njim nekoliko pjesama odsvirati i Tonči Huljić, poslovni suradnik i član obitelji.

O svom rodbinskom odnosu osvrnuli su se i u emisiji ''Ami G'' na srpskoj televiziji pa nasmijali gledatelje. Voditelja je zanimalo je li teško kada ti netko tko ti je dugogodišnji prijatelj i suradnik odjednom postane i rodbina, na što je Grašo u šali odgovorio: "Meni je on svakako težak, pa je onda lakše da mi je rodbina, nego da mi je težak bezveze."

Grašo je objasnio i kako su njih dvojica oduvijek bili poput proširene obitelji, pa je zaključio: "Mogao je i gore proći, a ja nisam mogao gore proći."

S Hanom Huljić Grašo je brzo stao pred oltar, a s njegovom bivšom partnericom Danijelom Martinović nije bila takva situacija. Grašo je otkrio smetaju li mu te usporedbe.

''Ja ne čitam medijske natpise i ne čitam komentare, ne komentiram ništa. Bitno je samo da je čovjek sam sa sobom i načisto.''

Grašo je nedavno priznao i da rijetko viđa svoju kćerkicu Albu zbog posla, a nakon toga naišao je na brojne osude javnosti.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 1 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 2 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 4 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 5 +15 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 6 Celebrity Tko bi joj uz ovakvo tijelo dao 55 godina? Inače uspješno bježi od paparazza, ali ovaj put joj to nije uspjelo!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 1 +16 Marko Pecotić - 2 Celebrity Marko Pecotić otkrio tko je nova žena u koju se zaljubio: ''Moje priznanje je unijelo pomutnju, treba nam odmor''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene