zanimljiv odnos

Grašo i Huljić u rijetkom zajedničkom izlasku nakon što su postali obitelj odgovarali na škakljiva pitanja: "Mogao je i gore proći"

Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 +0 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 14 Galerija

Petar Grašo i Tonči Huljić zajedno su gostovali u emisiji AmiG Show na srpskoj televiziji Pink, gdje su odgovarali na pitanja o svojem odnosu nakon što su postali obitelj.

Petar Grašo i njegov punac Tonči Huljić zajedno su gostovali u emisiji AmiG Show na srpskoj televiziji Pink.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo Šuška se, šuška Hana i Grašo čekaju drugo dijete? Oglasio se i Tonči Huljić: "Ja bih volio još unučadi!"

Prije snimanja skupa su nasmijani pozirali fotografima, a u emisiji su im se pridružili i Neda Ukraden, Ivana Nikolić iz grupe Hurricane i Aca Lukas.

Grašo i Tonči progovorili su o svojem odnosu nakon što su postali obitelj. Voditelja je zanimalo je li teško kada ti netko tko ti je dugogodišnji prijatelj i suradnik odjednom postane i rodbina, na što je Grašo u šali odgovorio: "Meni je on svakako težak, pa je onda lakše da mi je rodbina, nego da mi je težak bezveze."

Zanimljivi su bili i njihovi odgovori na pitanje o muškim pričama, koje više ne mogu dijeliti jer je Grašo oženio Tončijevu kćer Hanu.

"Mi smo uvijek bili fini momci koji su pričali samo o muzici", kazao je Grašo sa smiješkom.

"Ni onda ni danas nismo pričali o bilo čemu drugom, nego samo o muzici", podržao ga je Tonči.

Grašo je objasnio i kako su njih dvojica oduvijek bili poput proširene obitelji, pa je zaključio: "Mogao je i gore proći, a ja nisam mogao gore proći."

Podsjetimo, Petar i Tončijeva kći Hana vjenčali su se u veljači ove godine, a prije tri mjeseca dobili su kćerkicu Albu. Grašo je prije Hane bio 25 godina u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju prošle godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Marko Pecotić Marko Pecotić Marko Pecotić +10 Marko Pecotić Celebrity Poznati splitski pjevač se razvodi: ''Istina je, imam novu ljubav, ja to ne mogu više skrivati''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 4 +12 In Magazin: Masterchef - 5 Celebrity Mevlija Delić: ''Terminologija koju je on koristio uopće nije došla do mog mozga, kao da je neka atomska fizika''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene