Konačno!

Grašo i Hana uhvaćeni u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja, a imali su i najslađe društvo sa sobom!

Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivo Cagalj/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić +0 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo snimljeni su zajedno u Rovinju gdje su uživali u obiteljskim trenucima.

Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić snimljeni su u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja i to u sunčanom Rovinju gdje su snimljeni s kćerkicom Albom.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Supružnici su uživali u jednom restoranu, a Petar je na kratko izašao na ulicu kako bi obavio telefonski razgovor prije nego se vratio svojim damama.

Fotografije koje je objavio portal Istra In pogledajte OVDJE.

Zbog brojnih poslovnih obaveza koje su ga snašle Petar ne skriva kako nedovoljno vremena provodi sa djevojčicom, a nedavno je za Blic.rs otkrio kakav je kao otac i kako se snalazi u tome.

"S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i prije nego što je ona nastala, ne stignem je, nažalost, u toj mjeri ni vidjeti. Ona je još beba, nije toliko upućena u glazbu", rekao je Petar otvoreno.

Hana je Albu rodila sredinom srpnja ove godine, a rodilište je napustila uz svoju majku Vjekoslavu Huljić, jer je Grašo i tada imao obaveze, pa je jedva dočekao završiti s poslom kako bi pristigao kući svojoj supruzi i djetetu.

Hana je rodila carskim rezom, u rodilište je stigla u jutarnjim satima, a rodila je kasno poslijepodne. Termin joj je bio 23. srpnja, no čini se da je djevojčica Alba odlučila malo uraniti.

"Ja mislim da čovjek postane svjestan onog trenutka kad stavi to biće u ruke, ali evo, kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!" izjavio je Grašo u razgovoru za IN magazin.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Sean Penn i Madonna - 3 +16 Sean Penn i Madonna - 5 Celebrity Madonna je šokirala fanove izgledom, usporedili je s izvanzemaljcem: "Volim ju, ali ne i njezino novo lice, je li ona dobro?"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 +17 Britney Spears - 3 Celebrity Zlobni komentari i osude zbog golih fotografija naveli su Britney Spears na neočekivani postupak, neki smatraju da je tako možda i najbolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene