Napustila MasterChef

Mevlija Delić: ''Terminologija koju je on koristio uopće nije došla do mog mozga, kao da je neka atomska fizika''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 4 In Magazin: Masterchef - 5 In Magazin: Masterchef - 6 In Magazin: Masterchef - 7 In Magazin: Masterchef - 8 Masterchef - 1 Masterchef - 2 +6 Masterchef - 3 Galerija

MasterChef kuhinju napustila je i druga članica tima Stjepana Vukadina – Mevlija Delić. S Leom i Anitom je završila u stres testu, u kojem su morali replicirati jelo prošlosezonskog pobjednika showa Ivana Temšića. Mevlija je bila najlošija te je u suzama napustila MasterChef.

Nakon što su izgubili u gastroduelu, članovi crvenog tima su se suočili s eliminacijama, a nakon emotivnih nominacija punih suza, u stres testu su se našli Anita, Leo i Mevlija.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

''Imate tartar od jakobove kapice, jakobovu kapicu samo glaziranu s jedne strane, carpaccio od jakobove kapice lagano kjuran, bonbončiće od larda, emulziju od kopra, frigani kopar i majonezu od jakobove kapice kako bi maksimalno iskoristili sve'', govorio je Ivan Temšić. 

''Terminologiju koju je on koristio uopće nije došla do mog mozga, kao da je neka atomska fizika. Što sad?'', priznala je Mevlija Delić. 

''Dat ćemo vam još jednu malu pomoć, a to su vaše kolege s galerije. Na vama je hoćete li prihvatiti tu pomoć ili ne. Jel ju želite?'', pitao je Stjepan Vukadin, na što su Leo i Lucija odgovorili s - da. 

''Ja ću ova dva jela raditi sama zato što želim vidjeti koje su moje granice jer mi ovo sve trenutačno zvuči strano i želim sama probati kako ovo sve fukcionira'', rekla je Mevlija. 

No pokazalo se da to i nije bila najbolja odluka jer je Mevlija uspjela dovršiti samo jedan tanjur, zbog čega je dobila najmanji broj bodova i u suzama napustila show.

''Ja nikada neću odustati od kuhanja jer kuhanje je postalo moj život. Ja od toga živim i ja ću nastaviti dalje'', rekla je Mevlija.

Mevlija jer priznala kako joj se ostvario najveći strah.

''Htjela sam pokazati sve ono što ja znam i naučiti sve ono što nisam znala, upoznati neke nove ljude, najviše me bilo strah tog nekog ranog odlaska.

Posebnu zahvalu uputila je svojem mentoru Stjepanu.

''Za Stipu bi mogla reći da prvo nisam htjela da mi on bude mentor, htjela sam Melkiora, međutim on mi nije dao pregaču, ali Stipe je na kraju bio džentlmen i dao mi je tu moju pregaču i bila sam dio njegovog tima'', rekla je Mevlija. 

Mevlija je iz MasterChefa ponijela mnogo znanja i brojne uspomene, a natjecatelje očekuju novi uzbudljivi izazovi koje možete pratiti na Novoj TV nakon serije Kumovi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene