Ona je ta

Marko Pecotić otkrio tko je nova žena u koju se zaljubio: ''Moje priznanje je unijelo pomutnju, treba nam odmor''

Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 1 Screenshot 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 4 Marko i Irena Pecotić - 1 Marko i Irena Pecotić - 2 Marko i Irena Pecotić - 3 +14 Marko i Irena Pecotić - 4 Galerija

Marko Pecotić otkrio je tko je žena zbog koje će raskinuti brak dug 16 godina sa suprugom Irenom Pecotić!

Marko Pecotić otkrio je tko je žena zbog koje će raskinuti brak dug 16 godina sa svojom suprugom Irenom, a nagađanja hrvatskih medija bila su ispravna.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić i Silvia Dvornik zaljubljeni preko ušiju Peco i Silvia u Beogradu privukli brojne znatiželjne poglede, pogledajte što su radili nasred ulice!

"Da, Silvia Dvornik i ja smo zajedno", kratko je potvrdio Pecotić za Slobodnu Dalmaciju nakon što je medij natuknuo kako se vjerojatno radi o njegovoj bliskoj suradnici.

Dodao je kako je objava Slobodne Dalmacije unijela pomutnju i da trebaju odmak od javnosti.

Inače, Silvia je sestra Sonje Dvornik, Severinine bliske prijateljice, a Pecotića već godinama poznaje i radi s njim kao njegov prateći vokal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Dvornik (@sonjadvornik)

Nagađanja tko bi mogla biti njegova ljubav traju otkako je Marko šokirao Hrvatsku priznanjem da suprugu napušta zbog druge žene, a cijelu situaciju neko je vrijeme skrivao jer se bojao reakcija medija i javnosti.

Hrvatska javnost vijest je prihvatila s brojnim reakcijama što je bilo i očekivano, a Marko i njegova ljubavnica danas su deaktivirali i svoje Instagram profile nastavno na sva događanja.

''Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi...'' rekao je Marko za Slobodnu Dalmaciju jučer i priznao istinu.

Ova vijest došla je skroz nenadano jer je još prije tri mjeseca Irena na svojem profilu na Instagramu Irena obilježila njihovu 17. godišnjicu braka videom uz koji je naglasila i da vjeruje u njihovu vječnu ljubav.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Van Looy Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić +15 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Evo zbog kojih su fotografija belgijski mediji uvjereni da suprug Blanke Vlašić ima izvanbračnu aferu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene