Sve je baš nenadano

Splitski pjevač poslije objave o rastavi i kraju braka zbog druge žene odlučio se na još jedan postupak potaknut brojnim reakcijama

Marko i Irena Pecotić - 5 Marko i Irena Pecotić - 5 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Irena Pecotić - 9 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 5 Marko i Irena Pecotić - 1 Marko Pecotić - 4 Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 3 +8 Marko Pecotić - 2 Galerija

Marko Pecotić iznenadio je hrvatsku javnost priznanjem da se on i supruga rastaju nakon 16 godina braka zbog druge žene, a čini se da su ga reakcije na njegovo priznanje natjerale na još jedan postupak.

Splitski glazbenik Marko Pecotić hrvatsku je javnost šokirao priznanjem da se rastaje sa svojom suprugom Irenom zbog druge žene.

Pogledaj i ovo Silvia Dvornik - 1 ''Bližimo se kraju...'' Peco i Silvia još su jednim zajedničkim izlaskom dali svoj odgovor na šuškanja o ljubavnoj krizi!

''Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati'', rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Pecotić je odmah priznao da je ovu vijest neko vrijeme skrivao jer se bojao reakcija medija i publike, a čini se da se njegov strah i ostvario jer je novim postupkom opet iznenadio svoje obožavatelje. Naime, Marko je deinstalirao svoj Instagram profil, a prema pisanju Glorije.hr, svoj profil također je izbrisala i njegova nova djevojka iz Splita.

''Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi...'' rekao je Marko.

Ova vijest došla je skroz nenadano jer je još prije tri mjeseca Irena na svojem profilu na Instagramu Irena obilježila njihovu 17. godišnjicu braka videom uz koji je naglasila i da vjeruje u njihovu vječnu ljubav.

"Prije 17 godina i 1 dan sila je u autobus Zagreb-Split jedna studentica, a na svim kuferima u bunkeru vukla se i njena vjenčanica… svašta je tad bilo u toj mladoj glavi, pod srcem joj je kucalo još jedno srce, al znala je da je sritna i da će sutra reć uzimam svom cilom svitu... i onda i sutra i dogodine i zauvik i kad je lipo i kad je manje lipo znam ko mi srce čuva. Sretna godišnjica ljubavi", napisala je tada.

Zajedno su glumili i u njegovu spotu za pjesmu ''Vrime nam je, jubavi'', a videom su proslavili svoju 15. godišnjicu braka.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Van Looy Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić +15 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Evo zbog kojih su fotografija belgijski mediji uvjereni da suprug Blanke Vlašić ima izvanbračnu aferu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene