Samozatajan par

Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 2 +2 Lana Jurčević - 5 Galerija

Lana Jurčević na svojem profilu na Instagramu objavila je snimke s putovanja u Istanbul, na kojima je pokazala i dečka Filipa Kratofila.

Pjevačica Lana Jurčević već je pet godina u sretnoj vezi s Filipom Kratofilom, kojeg uspješno skriva od javnosti.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 Dugo ga je tajila! Lana Jurčević ne skriva sreću dok mazi svoj trudnički trbuščić, a ovom nas je snimkom prije kratkog vremena sve dobro prevarila!

No, sada je napravila iznimku i na svojem profilu na Instagramu objavila snimku na kojoj je pokazala dečka, a otkrila je i da su zajedno uživali u Istanbulu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Lana je u videu istaknula najbolje dijelove njihova putovanja, a iako ga se može vidjeti samo nakratko, Filip nije promakao njezinim vjernim pratiteljima.

U još jednom videu koji je objavila pohvalila se da su bili na večeri kod poznatog turskog chefa Nusreta, koji je oduševio našu pjevačicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Inače, Lana je jednom prilikom otkrila da njezin dečko ne voli medijsku pažnju, ali i da njoj to odgovara, pa zato rijetko dijeli njegove fotke.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Marko Pecotić Marko Pecotić Marko Pecotić +10 Marko Pecotić Celebrity Poznati splitski pjevač se razvodi: ''Istina je, imam novu ljubav, ja to ne mogu više skrivati''  

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mevlija Delić Mevlija Delić Mevlija Delić Mevlija Delić +0 Mevlija Delić Celebrity Napustila je MasterChef pa je odlučila gledateljima otkriti kakvi su zapravo članovi žirija: "Mogu vam samo reći…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene