Ekskluzivno za In magazin!

Prvi intervju Petra Graše nakon rođenja kćerkice: Je li između dva nastupa uspio u Splitu poljubiti Albu?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 5 Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Petar Grašo +20 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Prvi intervju nakon rođenja kćerkice Petar Grašo dao je u Dubrovniku našoj Ani Veli za In magazin! Novopečeni tata je na samom početku roditeljstva shvatio koliko je nekad teško pomiriti poslovni i obiteljski život. Je li između dvaju nastupa uspio u Splitu poljubiti svoju Albu doznat ćete u prilogu In magazina!

''Dobro veče Dubrovniče, dame i gospodo, dragi prijatelji. Što da va kažem, klape se ne propuštaju osim ako ne postaneš otac. Onda te zove prijatelj Zoran i kaže - možeš ne doć i sačuvat ćeš taj dan s djetetom, a mene ćeš uništiti. I onda sam poljubio malu i došao tu s vama, šta ću''.

Pogledaj i ovo Tonči i Hana Huljić "Ne pitajte me" Tonči Huljić otkrio rijetke detalje iz privatnog života: "Sada smo apartman do apartmana, veselo je!"

Uz veliku podršku publike novopečeni tata Petar Grašo održao je nastup za pamćenje na desetom tradicionalnom koncertu Klapa na Stradunu. Za projekt prijatelja Zorana Milića vežu ga predivne uspomene i dugogodišnja suradnja pa otkazivanje nije bilo opcija. No njegov dolazak na nastup od Komiže preko Splita do Dubrovnika, bio je sve osim jednostavan.

''Nije bilo teško, hvala svim ljudima koji su bili divna publika, hvala svim ljudima koji se raduju životu zajedno s nama. Mi smo sretni. Uspio sam poljubiti kćerkicu, jučer sam svirao u Komiži i došao sam taksijem privatnim u 4 ujutro, prijatelj me doveo da bi zagrlio dijete'', ispričao nam je Petar. 

Bio je ovo emotivan nastup velike zvijezde što s obzirom na okolnosti ne čudi.

Oduševljena publika nagradila ga je velikim aplauzom jer nastupiti u ovakvom trenutku zasigurno nije bilo jednostavno.

''Prvo se ispričavam gledateljima što sam potpuno mokar, ovdje je 30-ak stupnjeva, a ja sam u sakou. Divna je energija i osjećam se krasno. Dubrovnik je u srcu odavno, imam divne prijatelje tu, a radujem se i novogodišnjem nastupu na Stradunu, a to će biti ove godine'', usput je otkrio Grašo. 

Nakon nastupa pjevač je odmah otišao za Split jer prva noć kćerkice kod kuće se ne propušta.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene