Trenuci za pamćenje

Velika godina Hane Huljić i Petra Graše: ''Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Petar Grašo i Hana Huljić - 1 In Magazin: Petar Grašo i Hana Huljić - 2 In Magazin: Petar Grašo i Hana Huljić - 3 In Magazin: Petar Grašo i Hana Huljić - 4 Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić Ivan, Tonči i Hana Huljić Hana, Tonči i Ivan Huljić Ivan, Tonči i Hana Huljić +20 Hana Huljić Galerija

Početak je godine i vrijeme je za inventuru 2022. Krenite s nama svim usponima i padovima, obljetnicama i brojnim događajima po kojima ćemo pamtiti prošlu godinu, a sve pogledajte u prilogu In magazina.

Godinu za pamćenje imao je i Petar Grašo. Dvije večeri zaredom napunio je zagrebačku Arenu i prekinuo dvije godine dugu pandemijsku koncertnu pauzu u našoj najvećoj dvorani. Na pozornici je proslavio i svoj 46. rođendan, a onda je uslijedila puna Spaladium Arena.

Pogledaj i ovo Tonči i Hana Huljić "Ne pitajte me" Tonči Huljić otkrio rijetke detalje iz privatnog života: "Sada smo apartman do apartmana, veselo je!"

Pozornost javnosti ga je pratila nakon što se u siječnju doznalo da njemu i Hani Huljić stiže prinova, ali i da rade na pripremi vjenčanja.

''Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti'', rekao je tada Grašo.

U veljači je par u prisustvu najuže obitelji i prijatelja uplovio u bračnu luku. Petar je imao čak tri kuma, bivšeg košarkaša Dinu Rađu, ugostitelja Tomaža Kavčiča te prijatelja iz djetinjstva. Dok je Hani kuma bila pjevačica Domenica.

''Meni je najbitnije da je ona sretna. Ako je ona sretna i ja sam još sretnija'', rekla je tada Domenica. 

Krajem lipnja trudna Hana dvadesetak dana prije porođaja pjevala je dijelove prve pop mise njezinog oca Tončija Huljića.

''Ovo jadno biće je moraoa slušati ove raznorazne zvukove mog upjevavanja, zadnjih dana dosta se bunila, ali rekla sam večeras još da izdržim i onda obećajem da prestajem pjevati'', rekla je tada Hana. 

I stigao je srpanj kada je na svijet stigla malena Alba. Tata Petar, noć prije njezinog izlaska iz rodilišta nastupao je na Visu. 

''Jučer sam svirao u Komiži i došao sam taksijem privatnim u četiri ujutro, prijatelj me doveo da bi tada zagrlio dijete'', otkrio je Petar tada. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene