Nema labavo!

Tatjana Jurić poslije teških bolova i operacije pohvalila se lijepim novostima: ''Idemo odmah udarno, niste valjda mislili da će biti drugačije!''

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić i Anđa Marić - 1 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 2 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 3 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 4 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 5 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 4 +4 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić nakon ozbiljnih problema s kralježnicom i gotovo tri mjeseca bolovanja vratila se poslovnim obavezama i novim izazovima.

Voditeljica Tatjana Jurić svoje je pratitelje obavijestila o povratku na posao, ali i novostima koje je očekuju.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić evo kako sada na to gleda Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

U crvenom odijelu i s crvenim ružem na usnama, dobrim raspoloženjem i isfeniranom frizurom fotografirala se u ogledalu prije snimanja. 

''Evo me, jedna brzinska iz backstage-a! Idemo odmah udarno, niste valjda mislili da će biti drukčije. Novosti kod mene na poslu! Pridružujem se ekipi InMagazina i to me baš veseli, tu su mi neki od kolega s kojima sam prije 20 godina i počela raditi! Krećemo u ponedjeljak, 3.10.! Isti taj dan, vraćam se i u svoj omiljeni #pravidan na @narodni.official Dva mjeseca ležanja i strogog mirovanja bilo je i više nego dovoljno! A i moram smislit gdje ću na ljetovanje, ove godine još nisam bila!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Pjevač Marko Tolja odmah joj se javio u komentaru te joj poručio emojije jake ruke. 

"Nema labavo", "Jedva čekamo, moramo proslaviti", "Najdraže lice TV-ekrana", "Glavno da je s kičmom sve oke", pisali su joj njezini obožavatelji.

Prisjetimo se, Tatjana je na Rebru zbog bolova u kralježnici, koji je muče već nekoliko mjeseci, završila krajem srpnja, a od tamo je podijelila i fotografiju iz bolničkog kreveta i objasnila pratiteljima što se događa.

"Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u 8 sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli 'blokatori' (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju #discusherniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok! #nemalabavo", napisala je tada.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!'' ž

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Tatjana Jurić i Anđa Marić - 2 +25 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 3 Zanimljivosti Anđa Marić pohvalila se novim napretkom u borbi s teškom bolesti: ''Fizioterapeut me malo kritizirao, a onda sam krenula vikati - ja znam hodati!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene