Ne predaje se!

Tatjana Jurić se oglasila nakon izlaska iz bolnice, a jednu stvar se jako trudi izbjeći: "Što radim po cijele dane?"

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić sa svojim psom +0 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić nedavno je završila u bolnici zbog bolova u kralježnici, a sada se javila iz bazena te pokazala kako vježba u vodi.

Voditeljica Tatjana Jurić nedavno je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta u kojem je završila zbog bolova u kralježnici. 

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić "Čudesna ženo" Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

Sada je podijelila na svom instagram profilu video iz bazena u kojem naporno vježba kako nebi završila na operacijskom stolu.

"Što radim po cijele dane? Pokušavam izbjeći operaciju!", napisala je Jurić u opisu

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Njezini pratitelji uputili su joj ogromnu podršku:

"Ajmo tajči, ti ćeš pobijediti", "Svi koji te vole su uz tebe", "Ajmo Jurić", "Nema predaje", "Samo jako".

Prisjetimo se, ispod fotke na kojoj leži u bolnici tada je napisala:

"Živjeli “blokatori” (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju #discusherniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok! #nemalabavo"".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša u Banja Luci - 2 Jelena Karleuša u Banja Luci - 1 Jelena Karleuša u Banja Luci - 1 Jelena Karleuša u Banja Luci - 2 +27 Jelena Karleuša u Banja Luci - 3 Celebrity Na pozornicu je išetala polugola i publiku počastila prizorima za odrasle, a vrući nastup završio je pravom dramom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene