Obiteljski izlazak

Lepa Brena iznenadila izgledom bez filtera i fotošopa, a pažnju je ukrao njezin sin, koji se dugo borio s viškom kilograma!

Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 2 Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena, Boba Živojinović, Viktor Živojinović Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena +8 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena u Beogradu je održala promociju svojeg novog brenda "Lady B" u društvu obitelji i bliskih prijatelja, a i u ovoj prigodi je zablistala.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Lepa Brena (61), pokrenula je svoj brend "Lady B", koji je ovaj tjedan predstavila u Beogradu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Brena - 4 Čija je to ideja bila? Evo što je legendarna Brena radila u Zagrebu prije nego što je zapjevala u zagrebačkoj Areni: ''Svi ti koncerti i sva putovanja...''

Na svečanoj promociji, na kojoj je predstavila liniju ženskih čarapa, podršku su joj došli pružiti članovi obitelji i bliski prijatelji, a Brena je i u ovoj prilici zablistala.

Pjevačica je nosila usko plavo odijelo u kojem je istaknula uski struk i duge, vitke noge, a u prvom planu bio je i bujni dekolte. Usto je pokazala i da bez fotošopa i filtera izgleda nevjerojatno mladoliko za svoje godine.

Sjajno raspoložena i sa širokim osmijehom na licu, ponosno je pozirala sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i sinom Viktorom, koji se u prošlosti dugo borio s viškom kilograma, no čini se da je tu bitku dobio.

Brena već desetljećima izaziva divljenje svojim izgledom i besprijekornom linijom, a jednom prilikom otkrila je i u čemu je tajna njezine ljepote.

Kao pobornica zdravog načina života pjevačica se vodi mišlju "u zdravom tijelu zdrav duh", a jedna od njezinih metoda za to je i meditacija.

"Svaki dan pijem puno vode, meditiram i vježbam. Ako mogu ja u 61. godini biti aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se otići na plažu ili bazen plivati. Najbitnije je da čovjek ne zapostavi tijelo, treba ga pokretati svakodnevno. Mi pjevači moramo paziti i na glas i njegovati ga. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad s prijateljima volim nazdraviti čašom vina i to je sve", ispričala je Lepa Brena za srpski Informer.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clement Giraudet - 4 Robin Wright i Clement Giraudet - 2 Robin Wright i Clement Giraudet - 1 Robin Wright i Clement Giraudet - 3 +17 Robin Wright (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog 18 godina mlađeg frajera prozvali su je ženom pumom, a velikoj ljubavi sada je došao kraj i čini se da joj nije lako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene