Kakva transformacija!

Procurile Brenine slike iz mladosti, evo koliko se promijenila i gdje su očite razlike najvidljivije!

In Magazin: Lepa Brena - 3 In Magazin: Lepa Brena - 3 DNEVNIK.hr 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lepa Brena - 3 Lepa Brena Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 3 Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena +11 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena godinama drži do svojeg izgleda, a što je sve promijenila na sebi, može se lako uočiti kada se usporede slike iz mladosti s onima od danas.

Regionalna pjevačica Lepa Brena javnosti je poznata i po svojem besprijekornom izgledu, a divna je i u 62. godini. Naime, ona izrazito pazi na svaki detalj, bilo da je riječ o šminki i frizuri ili odjevnoj kombinaciji, sve mora biti u potpunosti savršeno.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Svi dobro znaju kako Brena danas izgleda, a na internet je procurila njezina fotografija iz mladosti, koju možete vidjeti OVDJE. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Brena je tada imala kratku i bujnu smeđu kosu, a njezino lice bilo je ugodno popunjeno. Također, imala je tanje obrve i nije bila toliko sklona sređivanju kao sada. Možemo primijetiti kako je na fotografiji pjevačica potpuno ležerno obučena i bez imalo šminke.

Kasnije, kada se počela baviti glazbom, odlučila je postati plavuša te je i dandanas ostavila tu boju kose. Čini se kako se Breni ona najviše sviđa te se zbog toga više nije vraćala u neke tamnije nijanse.

Iako mnogi smatraju da se podvrgnula i nekim plastičnim operacijama, ona ne skriva da do svog izgleda posebno drži, a to dokazuje i posebna prehrana kojoj je vjerna, ali i redoviti treninzi.

Nedavno je gostovala u regionalnoj emisiji "VIP dijeta", u kojoj je javnosti otkrila što ju je to motiviralo da počne s promjenom prehrane, ali i kako su je ohrabrujući rezultati potaknuli da dođe do cilja.

''Morate biti zdravi, pazite što jedete, spavati na vrijeme, ustajati na vrijeme, malo se trenira, ali uglavnom se mora živjeti, kako bih ja rekla, sportski vojnički ako hoćete izdržati ovaj ritam i ovaj tempo'', izjavila je Brena nedavno za IN Magazin.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 +12 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Celebrity David Beckham u Hrvatskoj se odlično zabavlja, pogledajte najnovije fotografije koje to i dokazuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene