Ne viđamo ih često!

Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

Siniša Vuco Siniša Vuco Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 Brigita Vuco - 3 Brigita Vuco - 4 Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Siniša i Vilibald Vuco Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Domenica i Vilibald Vuco - 6 +13 Domenica i Vilibald Vuco - 5 Galerija

Siniša Vuco pohvalio se fotografijom s predivnom suprugom Jelenom Vuco s koncerta rock-sastava Guns N' Roses.

Naš pjevač Siniša Vuco u javnosti se rijetko pojavljuje sa suprugom Jelenom Vuco, a sad je napravio iznimku i objavio njihovu zajedničku fotografiju na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Brigita Vuco - 1 veliko veselje! Udala se starija kći Siniše Vuce, na svadbi joj je zapjevao i tata, a procurila je i snimka sa slavlja

Jelena i Siniša proteklog su vikenda bili na koncertu rock-sastava Guns N' Roses u Münchenu, a Vuco je uspomenu morao podijeliti sa svojim pratiteljima.

Vuco i Jelena pozirali su jedno pokraj drugog dok se u pozadini vidi velika pozornica. Jelena je ukrala svu pozornost u crnoj majici na bretele i s predivnim osmijehom, dok je Vuco pozirao s prepoznatljivom kapom, sunčanim naočalama i u košulji boje trule višnje.

Par je zajedno već više od 26 godina, upoznali su se prije 31 godinu, a zajedno imaju i troje djece: Vilibalda, Brigitu i Katarinu.

Siniša je prije Jelene imao drugu suprugu, s kojom ima sina Luku.

Na Splitskom festivalu ove godine najmlađa Katarina privukla je golemu pažnju svojom ljepotom, a za fotografe je ponosno pozirala s ocem i bratom Vilibaldom.
Vilibald je s Vucom nastupio na festivalu s pjesmom ''Ludo srce'', a mladić ne krije da je na tatu naslijedio ljubav prema glazbi i pjevanju.

Šuškalo se i da su on i Domenica Žuvela, s kojom je plesao, nešto više od prijatelja, međutim oni su to opovrgnuli i pjevačica je priznala da ima dečka, ali da to nije on.

"S Domenicom se intenzivno družim zadnjih par godina. Upoznali smo se u Splitu preko zajedničkih prijatelja. Imamo sličnu energiju, volimo društvo, zabavu i zezanciju. Ona je stvarno divna osoba, jako je dobra i nježna, a opet pomalo divlja, što meni odgovara. Između nas nema ništa više od prijateljstva. Osim toga, prijatelj sam i s njezinim dečkom", izjavio je Vilibald tada za Slobodnu Dalmaciju.

Osim Vilibalda i Katarine, Vuco ima i kćer Brigitu, koja je javnosti postala poznata nakon nastupa na Dori s pjesmom ''Noći pijane'', ali nije odnijela pobjedu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 5 +9 Deva Cassel - 6 Zanimljivosti Lijepa kći bivšeg kontroverznog para odrasla je u pravu ljepoticu, na prvu je vidljivo od koga je naslijedila izgled!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 4 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 8 +13 Ana Gruica - 5 Celebrity Ana Gruica objavila zaljubljenu fotku sa suprugom, no pažnju su i ovaj put ipak ukrale obline naše glumice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene