Poslovna žena

Lepa Brena predstavila je svoj novi posao, a izgledom je uspjela čak i lijepu snahu staviti u drugi plan

Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 4 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 9 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 6 +20 Lepa Brena - 7 Galerija

Lepa Brena odlučila se okušati u dodatnom poslu pored glazbe pa je tako u Beogradu predstavila svoju prvu kolekciju čarapa "Lady B".

Regionalna pjevačica Lepa Brena osim pjevanjem, odlučila se okušati i u drugim poslovnim izazovima pa je tako pokrenula svoj vlastiti brend

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović, Jelena Rozga i Lepa Brena totalno ludilo u areni! Ovakav spektakl nitko nije očekivao: Rozga zagrijala atmosferu, a onda se pojavila Brena s trubačima!

Na modnoj reviji otkrila je sve o novoj liniji ženskih čarapa, a u prvim redovima sjedili su članovi njezine obitelji, ali i kolege. Bili su tu suprug Slobodan Boba Živojinović, sin Viktor, snaha Aleksandra Prijović.

Pjevačica je za ovu prigodu odabrala bijelu kratku elegantnu haljinicu koja je istaknula njezine vitke noge. Do izražaja je došla i njezina besprijekorna linija u 62. godini. 

Cijelu kombinaciju ukrasila je zlatnim brošem, rozim ružem za usne i podignutom kosom. 

Sjajno raspoložena i sa širokim osmijehom na licu, ponosno je pozirala sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Na svom Instagram profilu je podijelila fotografiju sa ručka i zahvalila se svima, a njezini pratitelji u komentarima su joj poželjeli mnogo sreće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena već desetljećima izaziva divljenje svojim izgledom i besprijekornom linijom, a jednom prilikom otkrila je i u čemu je tajna njezine ljepote.

Kao pobornica zdravog načina života pjevačica se vodi mišlju - u zdravom tijelu zdrav duh, a jedna od njezinih metoda za to je i meditacija.

"Svaki dan pijem puno vode, meditiram i vježbam. Ako mogu ja u 61. godini biti aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se otići na plažu ili bazen plivati. Najbitnije je da čovjek ne zapostavi tijelo, treba ga pokretati svakodnevno. Mi pjevači moramo paziti i na glas i njegovati ga. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad s prijateljima volim nazdraviti čašom vina i to je sve", ispričala je Lepa Brena za srpski Informer.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 4 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 5 +22 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Član žirija omiljene kulinarske emisije objavio fotografiju svog favorita: ''Ja nešto slađe odavno nisam vidjela!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Dino i Viktorija Rađa s Petrom Grašom i Hanom Huljić +25 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Prva fotografija Hane Huljić u šetnji s kćerkicom Albom, tate Petra Graše ovaj put nije bilo na vidiku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene