Bila je u strahu

Lepa Brena otkrila detalje hitne operacije: "Od šoka dva dana nisam mogla ponoviti ni svoj broj telefona"

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 1 Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 5 +20 Lepa Brena - 9 Galerija

Lepa Brena ne iznosi previše svoj privatni život u javnost, no za regionalni medij ispričala je s kakvim se teškim zdravstvenim stanjem borila.

Pjevačica Lepa Brena za Blic.rs ispričala je s kakvom teškom borbom se morala suočiti.

Riječ je o operaciji jajnika kojoj je bila podvrgnuta 2010. godine. Njezin tadašnji doktor Saša Ljubić, predložio joj je da napravi BRCA test koji joj je pokazao da ima mutiran gen i mogućnost da dobije rak dojke. Tumor marker joj je bio dosta visok i hitno je morala ići operirati cistu na jajniku.

"Jedno dva dana nisam mogla ponoviti svoj broj telefona, jer sam toliko bila u šoku. Imala sam takav strah da neću izvesti djecu na put, da se svašta može dogoditi. Užasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vrijeme i znati kako se boriti s njima i ne bježati od problema", ispričala je Brena tada za navedeni medij, a u tom trenutku pripremala se za dva solo koncerta.

No, o svemu je uglavnom šutjela kako ne bi uznemirila ljude oko sebe.

Ipak, nije svima mogla prešutjeti tu činjenicu pa je vijest priopćila svojoj obitelji i bližnjim prijateljima koji su bili šokirani i tužni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Plakala je svaki dan. Svog doktora Ljubića molila je da je spase, govorila je da ne želi umrijeti od raka… Kroz glavu su joj prolazile najcrnje misli. Mi smo je bodrile i tješile koliko smo mogle", rekla je Brenina prijateljica. 

Pjevačica je objasnila kako žene trebaju znati da ne smiju koristiti nikakve hormonske tablete u trenutku kada saznaju da  je pozitivan BRCA test.

"Krenula sam živjeti po svim tim pravilima koje su mi liječnici dali. Sve ovo sada govorim upravo zbog toga što ovom svojom porukom želim podignuti savijest žena da naprave ovaj test jer na taj način mogu sačuvati svoj život i zdravlje, jer mnoge žene dobiju rak grlića materice, jajnika ili dojke, a da uopće ne znaju odakle to polazi" , rekla je Brena i na ovaj način poslala vrlo važnu poruku svim ženama. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 8 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 +29 Severina - 5 Celebrity Seve izazvala pomutnju zbog zgodnog muškarca s kojim se vozila po pustinji: ''A di ga nađe, ovaj ti je top!''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Branka Čikeš i Maja Šuput Sammed Mukanović i Maja Šuput - 4 +33 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput o iznenađenju koje je čeka: ''Mogu se samo pomoliti da bude sjajno, vidjet ću prvi put kao i vi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene