život na visokoj nozi

Pogledajte kako Lepa Brena uživa dok putuje, pohvalila se luksuzom kakav se ne viđa svaki dan!

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 5 Lepa Brena i suprug - 1 Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 5 +10 Lepa Brena - 4 Galerija

Lepa Brena na Instagramu se pohvalila luksuzom u kojem uživa tijekom leta avionom u prvoj klasi.

Popularna srpska pjevačica Lepa Brena ne krije koliko uživa u životu na visokoj nozi.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Na svojim društvenim mrežama često dijeli fotografije i snimke s odmora na egzotičnim lokacijama koje obično posjećuje svojom jahtom, ali i kada leti, putuje sa stilom.

Tako je sada u svojim pričama na Instagramu pokazala kako izgleda let u prvoj klasi. Objavila je snimku iz aviona na kojoj zavaljena u udobna kožna sjedala gleda televizor i nazdravlja s čašom vina, a nije otkrila kamo se uputila.

Inače, još se ne prestaje pričati i o haljini koju je nosila na nastupu u sklopu novogodišnjeg programa Nove TV, koja je zbog oslikanog golog tijela podijelila mišljenja javnosti, a o svemu se oglasila i ona sama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demode atelier (@demodecouture)

"Našim lažnim moralistima, kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta. Kakav lažni moral! Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E, pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo", izjavila je Brena za Slobodnu Dalmaciju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Celebrity Žarila je i palila 80-ih godina, a zbog ove golišave fotografije nitko ne vjeruje da ima 68 godina!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 1 Shania Twain - 6 +5 Shania Twain - 3 Zanimljivosti Rijetko pojavljivanje zvijezde koja je u braku s bivšim suprugom svoje prijateljice, no tu njihovoj neobičnoj poveznici nije kraj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene