Sve je objasnila!

Brena se oglasila o svojoj haljini o kojoj ovih dana svi pričaju, evo što je imala reći: "Naslikane zlatne cice na haljini su problem!"

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 2 Lepa Brena Lepa Brena i suprug - 6 Lepa Brena i suprug - 5 +20 Lepa Brena i suprug - 4 Galerija

Lepa Brena komentirala je haljinu o kojoj se ovih dana ne prestaje pričati, a u kojoj se pojavila u novogodišnjem programu.

Haljina Lepe Brene u kojoj je zapjevala u programu novogodišnje noći izazvala je veliko zanimanje javnosti, a sada se o svojoj zanimljivoj kreaciji oglasila i legendarna pjevačica.

Pogledaj i ovo Viktor Živojinović - 3 Dugo ju je držao u tajnosti Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Naime, 62-godišnja Brena nosila je haljinu splitskog dizajnera Borisa Kragotića koja na sebi ima oslikano golo žensko tijelo. 

"Našim lažnim moralistima, kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta. Kakav lažni moral! Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo", izjavila je Brena za Slobodnu Dalmaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demode atelier (@demodecouture)

Otkrila je i kakvu je poruku haljinom zapravo htjela poslati.

"Bez žena ne bi postojalo čovječanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena cijelog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i ljepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvjesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Jean Paul Gaultier za Beyonce. Za mene ju je radio Boris Kargotić, vlasnik brenda DeMode, rođeni Splićanin. Vrlo moderan, avangardan i kreativan, u svojoj je karijeri surađivao s Madonnom i već spomenutom Beyonce", pojasnila je pjevačica.

Breninu fotografiju na kojoj pozira u haljini na profilu na Instagramu objavio je i njezin dizajner.

"Savršena, umjetnički dovedena do savršenstva, lažni moralisti, vrištite", "Meni je super izgleda kao akt oslikan na crnom platnu vizantijskim zlatom", "Ona može još uvijek nositi ovako smjelu kreaciju. Bravooo", "Ovakav model mogu nositi samo Brena i Madonna", "Savršena haljina, divan akt", "Haljina je odlična", komentari su njegovih pratitelja koji su pohvalili kreaciju.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Džinić i Igor Šparavalo Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 +21 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Celebrity Sjećate li se malog Džebrice? Evo kako danas izgleda i s kojom je poznatom osobom bio u društvu

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Massimo Massimo Savić i Arsen Dedić Massimo Savić i Eni Kondić +18 Massimo Savić i Eni Kondić Zanimljivosti Na Instagramu osvanula Massimova posljednja poruka, snimio ju je samo tri dana prije smrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene