Nekima je teško slušati

Na Instagramu osvanula Massimova posljednja poruka, snimio ju je samo tri dana prije smrti

Massimo Savić Massimo Savić Massimo Savić/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Massimo Massimo Savić i Arsen Dedić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo +12 Massimo Galerija

Massimo Savić snimio je poruku za svoje obožavatelje samo tri dana prije nego što je preminuo od posljedica teške bolesti.

Na službenom profilu na Instagramu nedavno preminulog glazbenika Massima Savića objavljena je dirljiva poruka koju je snimio samo tri dana prije smrti, a koja je dirnula do suza njegove obožavatelje.

Pogledaj i ovo Massimo u Areni Zagreb Zasluženo! Ovogodišnji Porin za životno djelo bit će posvećen jednom i jedinom Massimu, umjetniku koji je volio publiku, emociju i izvrsnost

"'Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivni život i dijelite sa svima dobro, dijelite sa svima razumijevanje.' Te su misli dio zadnje poruke publici koju je naš Max snimio, tri dana uoči odlaska. Njome je želio čestitati Božić i uputiti vam svima najbolje želje za (n)ovu godinu. Tvoje misli, tvoje riječi i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmjerno nedostaje, najdraži naš Max. Na FB smo podijelili link na emisiju Music Pub Zlatka Turkalja pod nazivom 'In memoriam Massimo Savić', u okviru koje možete čuti tu poruku", stoji u objavi na profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Massimo (Official) (@massimo.official)

"Kad sam bila najtužnija i kad sam bila najsretnija, tvoje pjesme su bile tu. Hvala ti na svakoj tvojoj emociji, na svakom savršenom koncertu", "Zašto, tisuću puta zašto", "Maestro, volim vas", "Massimo, zbogom, vidimo se negdje na nekom boljem mjestu", "Nemam ja snage to gledati, nisam imala ni Božić ni Novu godinu koliko me potreslo", "Živio mirno, pjevao divno, otišao skromno u tišini. Anđeo bio i ostao", "Dobri naš Massimo, neka te anđeli čuvaju", samo su neke od brojnih poruka koje su napisali njegovi obožavatelji u komentarima.

Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj na Facebooku. Njegov posljednji ispraćaj bit će u utorak, 3. siječnja, u 11 sati na Gradskom groblju Zadar.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila snimke dočeka s holivudskim glumcem, kaže da su prijatelji, a prati je čak i na Instagramu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene