Sjetio ga se

Tonči Huljić odao počast Massimu na poseban način: "Nevjerojatno je s obzirom na to što ga ja snašlo"

Massimo Savić i Tonči Huljić Massimo Savić i Tonči Huljić Borna Filić/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić i Tonči Huljić Massimo Massimo Savić, Mirna Savić i Igor Pavlović Massimo u Areni Zagreb Massimo Savić Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić +15 Massimo Savić i Eni Kondić Galerija

Tonči Huljić odao je počast Massimu Saviću na dočeku Nove godine u Zadru, gdje će prerano preminuli glazbenik biti ispraćen i na posljednji počinak.

Tonči Huljić i njegov bend Madre Badessa u novu su godinu uveli Zadrane, a naš poznati glazbenik nije propustio priliku da se prisjeti preminulog Massima Savića i oda mu počast.

Pogledaj i ovo Massimo Savić i Tonči Huljić nadao se najboljem Shrvani Tonči Huljić otkrio tužan detalj o Massimovom koncertu karijere: "Publika u zagrebačkoj Areni nije znala..."

"Ja i on smo otpjevali jedan duet, zove se Fuman. Nevjerojatno je s obzirom na to što ga ja snašlo da se ta pjesma tako zove. Otpjevat ću pjesmu i za njega i za sebe, i to nekim njegovim glasom", najavio je Tonči uoči nastupa za RTL te dodao da nakon veselog dočeka za tri dana mora doći na tužni Massimov sprovod.

Cijela estrada u nevjerici se oprostila od njega na društvenim mrežama, a Tonči Huljić otkrio je i jedan tužan detalj o Massimovu koncertu karijere.

"Previše dragih ljudi otišlo je iz naših života ove godine. Mislio sam da će pobijediti zlo koje ga je snašlo. Publika u zagrebačkoj Areni nije znala u kakvom stanju nastupa i da ga čeka medicinska skrb iza bine... Što više reći o njemu, a da ovaj detalj nije rekao? Pjesma mu je bila važnija i veća od života, a glas jači od smrti. Putuj, Massimo, a nas će tješiti uspomene. Duboka sućut Enici i Mirni", kazao je Tonči za Slobodnu Dalmaciju.

Tonči je posljednji pozdrav Massimu uputio i na svojem profilu na Instagramu.

Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj na Facebooku. Njegov posljednji ispraćaj bit će u utorak, 3. siječnja, u 11 sati na Gradskom groblju Zadar.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila snimke dočeka s holivudskim glumcem, kaže da su prijatelji, a prati je čak i na Instagramu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene